- Член од
- 23 јануари 2009
- Мислења
- 10.640
- Поени од реакции
- 2.504
И да... како беше тоа со Кралот со 4/4???
Незнам дали коинциденција или вистина ама секогаш Џејмс кога игра без Вејд е не само подобар туку и многу по КЛАЧ, не за џабе пред да дојди во Мајами беше лидер во лигата со најмногу постигнати поени во последна четвртина од 2007 до 2010.И да... како беше тоа со Кралот со 4/4???
Знам дека никогаш нема да се случи, ама многу подобри ќе бидат Мајами ако Вејд влегва од клупа нешто слично како Ману, ќе си ги добива минутите околу 35, но многу повеќе слобода во играта ќе има секој од тројката пред се Бош, кој е сеуште според мене најквалитетната 4ка во НБА барем кога збораме за офанзива но покрај двајца 25+ поентери тешко дека некогаш ќе се одрази неговиот квалитет.
Нека го однеси прво тимот во плејоф и нека си го подобри катастрофалниот процент на шут од поле, па ќе збораме
say that again bitch !
Нека го однеси прво тимот во плејоф и нека си го подобри катастрофалниот процент на шут од поле, па ќе збораме
2>0А Бош ги утепа Репторси од носење у Плеј Оф така ??
Рубио да не се повредеше, јас сум сигурен дека сега Минесота сеуште ќе беше во игра за плејоф.Нека го однеси прво тимот во плејоф и нека си го подобри катастрофалниот процент на шут од поле, па ќе збораме
Па арно си рече ти мело и се е можноАууу супер утакмица оваа. Се рашутираа Никси. Имаат проблеми со звукот од спортклуб и неможеме да ја осетиме убаво атмосферата од гарден.