Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
дали ти воопшто гледаш кој ги направи овие нереди и ти комита,ти си еден обичен серко,нек ми извинет другите комити и јас сум еден од вас
Еве што се дешавало пред некој саат во Солун на натпреварот Паок-Рапид.Натпревар од Куп на УЕФА а овие влагаат на терен без проблеми.И после некој ќе рече еххх да бев јас кога ќе им улетав во Струмица![]()
Грциве прават толку колку што им е дозволено.Мислиш дека некој од овие ќе биде уапсен или дека ќе попие казна ? Мало сутра,кај нив не ги ни претресуваат пред утакмица,апсења мало сутра,тотален хаос е.Полицијата со прст не мрда таму,а и на видеово се гледа ниту еден жандар нема околу.
Еве што се дешавало пред некој саат во Солун на натпреварот Паок-Рапид.Натпревар од Куп на УЕФА а овие влагаат на терен без проблеми.И после некој ќе рече еххх да бев јас кога ќе им улетав во Струмица![]()
дали ти воопшто гледаш кој ги направи овие нереди и ти комита,ти си еден обичен серко,нек ми извинет другите комити и јас сум еден од вас
шамивче.Пријавен си па онаа другата работа ја оставам на надлежните..