Навивачки видеа

jyvation

Пургер
Член од
4 ноември 2009
Мислења
2.159
Поени од реакции
2.758

Еве што се дешавало пред некој саат во Солун на натпреварот Паок-Рапид.Натпревар од Куп на УЕФА а овие влагаат на терен без проблеми.И после некој ќе рече еххх да бев јас кога ќе им улетав во Струмица :tapp:

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Не е ништо тоа бе,среќа што не ги утепале на трибина...сеа ќе си јадат дебела казна и тоа е тоа.

Него ако се сеќавате на клипот со слепиот човек што го поставив пред некоја страна...е имало уште еден таков клип,со истиот човек,ама од друга утакмица,се утепав од барање,ама не можам да го најдам.Кој го најде,ќе му бидам вечно благодарен !!

Шота Буби

нотар
Член од
4 март 2009
Мислења
3.087
Поени од реакции
1.780

Еве што се дешавало пред некој саат во Солун на натпреварот Паок-Рапид.Натпревар од Куп на УЕФА а овие влагаат на терен без проблеми.И после некој ќе рече еххх да бев јас кога ќе им улетав во Струмица :tapp:
дали ти воопшто гледаш кој ги направи овие нереди и ти комита,ти си еден обичен серко,нек ми извинет другите комити и јас сум еден од вас

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.833
Поени од реакции
6.392

Грциве прават толку колку што им е дозволено.Мислиш дека некој од овие ќе биде уапсен или дека ќе попие казна ? Мало сутра,кај нив не ги ни претресуваат пред утакмица,апсења мало сутра,тотален хаос е.Полицијата со прст не мрда таму,а и на видеово се гледа ниту еден жандар нема околу.
Иначе ако УЕФА се придржува до своите криетриуми треба ПАОК да биде исфрлен од ЛЕ......

Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
Реално за ова треба да си го папаат паок, секоја друга казна освен исфрлување од ЛЕ ке биде смешна али ајде баш да видиме.

Шота Буби

нотар
Член од
4 март 2009
Мислења
3.087
Поени од реакции
1.780
Мечот од квалификациите за Лигата на Европа меѓу ПАОК и Рапид Виена имаше и своја предигра во која што учествуваа навивачите на двата тима. Имено, на триесетина минути пред почетокот на дуелот гостинските фанови почнаа да фрлаат со тврди предмети кон останатите трибини. Одговорот следеше веднаш, навивачите на ПАОК влетаа на теренот, па така стигнаа пред трибината на гостите и почнаа да ја торпедираат со најразлични предмети. Чудна е одлуката на делегатот мечот сепак да се одигра како ништо да не било, но јасно е дека ПАОК за овие инциденти ќе заработи ригорозна казна.http://ekipa.mk/News.aspx?newsId=10774

jyvation

Пургер
Член од
4 ноември 2009
Мислења
2.159
Поени од реакции
2.758
дали ти воопшто гледаш кој ги направи овие нереди и ти комита,ти си еден обичен серко,нек ми извинет другите комити и јас сум еден од вас
Јас знам кој ги направил нередите имаш и видео клип пред почетокот на утакмицата ама ти воопшто не ни знаеш за тоа.Значи тоа нас не не интересира не интересира како тоа може слободно да си влезат во терен со шипки,бакљи и триста чуда..Каде е тука обезбедувањето уште на врата,па после и полицијата на стадионот за да ги спречи.
Со навредиве се однесуваш како некое дете од 14-15 години незнам можеби и си.Пријавен си па онаа другата работа ја оставам на надлежните..

Kajgana Shop

На врв Bottom