дали ти воопшто гледаш кој ги направи овие нереди и ти комита,ти си еден обичен серко,нек ми извинет другите комити и јас сум еден од вас
Еве што се дешавало пред некој саат во Солун на натпреварот Паок-Рапид.Натпревар од Куп на УЕФА а овие влагаат на терен без проблеми.И после некој ќе рече еххх да бев јас кога ќе им улетав во Струмица![]()
Грциве прават толку колку што им е дозволено.Мислиш дека некој од овие ќе биде уапсен или дека ќе попие казна ? Мало сутра,кај нив не ги ни претресуваат пред утакмица,апсења мало сутра,тотален хаос е.Полицијата со прст не мрда таму,а и на видеово се гледа ниту еден жандар нема околу.
Еве што се дешавало пред некој саат во Солун на натпреварот Паок-Рапид.Натпревар од Куп на УЕФА а овие влагаат на терен без проблеми.И после некој ќе рече еххх да бев јас кога ќе им улетав во Струмица![]()
Јас знам кој ги направил нередите имаш и видео клип пред почетокот на утакмицата ама ти воопшто не ни знаеш за тоа.Значи тоа нас не не интересира не интересира како тоа може слободно да си влезат во терен со шипки,бакљи и триста чуда..Каде е тука обезбедувањето уште на врата,па после и полицијата на стадионот за да ги спречи.дали ти воопшто гледаш кој ги направи овие нереди и ти комита,ти си еден обичен серко,нек ми извинет другите комити и јас сум еден од вас
шамивче.Пријавен си па онаа другата работа ја оставам на надлежните..