Навивачки групи во Македонија!

• Креатор на темата Креатор на темата Hooligan
  • Време на започнување Време на започнување
Последно уредено:
Може да биде SURPRISE MADAFAKA !!
ахахаххахаха , не се плаши бе што е овој стрес уште од вечер .
Koj stres ne zaebavaj ova e pokana za zaednicki vikend i taka e Nedela so ke prajte doma da gledate tv ili na pc plus ste pojacani veles imate podgrupa [emoji1787][emoji1787][emoji1787]

Sent from my CLT-L29 using Tapatalk

Уште ли со копии се мобилизирате ?

Dojdete Veles ke navivate za Borec ili ojte na Lokomotiva da ne vi odi kurban vikendot [emoji6]
P. S. I nemojte pak samo so kamenja nema smisla [emoji23]
Место да замараш со глупости на форумов направи нешто корисно едуцирај си ја младинатаFB_IMG_1666435486152.jpg
Автоматски споено мислење:

Dojdete Veles ke navivate za Borec ili ojte na Lokomotiva da ne vi odi kurban vikendot [emoji6]
P. S. I nemojte pak samo so kamenja nema smisla [emoji23]
Место да замараш со глупости на форумов направи нешто корисно едуцирај си ја младинатаFB_IMG_1666435486152.jpg

Место да замараш со глупости на форумов направи нешто корисно едуцирај си ја младинатаПрегледај го приврзокот 349112

Место да замараш со глупости на форумов направи нешто корисно едуцирај си ја младинатаПрегледај го приврзокот 349112
Mene sinkir nekoj me educirase plus ne sum od Bairot [emoji23] neka crtaat decata(13,14 godini) kopija ne kopija se trudat prat nesto ako ne ova ke bidi od panatenaikos pak nekoj dizajn, vektor od net sinkir vie izmislivte nesto i ja otkrivte amerika, ke go smenis fontot i malku slikata bojata i tolku ke bidi parolite isti [emoji6]

Mene sinkir nekoj me educirase plus ne sum od Bairot [emoji23] neka crtaat decata(13,14 godini) kopija ne kopija se trudat prat nesto ako ne ova ke bidi od panatenaikos pak nekoj dizajn, vektor od net sinkir vie izmislivte nesto i ja otkrivte amerika, ke go smenis fontot i malku slikata bojata i tolku ke bidi parolite isti [emoji6]

lol, go izbrisaa postot za beloto ciganche be...:lolzz:

kakvi placipicki imalo na navijacki forum toa e cudo edno... so siptcite konecno moze da se kaze deka i ckembari se zastiteni ko beli mecki od kritika... :pos: ako kritikuvate niven grafit placat ko cigani.

drug pat ako postirate nesto na temata ocekuvajte pofalbi ili kritiki ako ne si imate tema terajte si ja ciganskata tamu...

Чкембари денеска, влез нешто одма после десеттата минута, добар изглед на коп, можеше уште подобро да изгледа ако беа сместени скроз лево, поради тоа што пред нив имаше две стативи (за тренинг) поставените знамиња не се гледаа баш најдобро, константо навивање со минимални падови и тоа е тоа.

1.
23.10.2022
ФК КАРАОРМАН - Фк Детонит П.
IMG-d2643192af1a87125a08f1491069fdf3-V.jpg

2. Нови маици: Лимитирана серија со прешивач на ракав.
IMG_20221023_162431.jpg

3. Слика од новото знаме за веење кое беше изработено за дербито.
IMG_20221023_164548.jpg

1.
23.10.2022
ФК КАРАОРМАН - Фк Детонит П.
Прегледај го приврзокот 349142

2. Нови маици: Лимитирана серија со прешивач на ракав.
Прегледај го приврзокот 349143

3. Слика од новото знаме за веење кое беше изработено за дербито.
Прегледај го приврзокот 349146
Браво, една голема позитива сте на нашата навивачка сцена.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom