- Член од
- 22 септември 2021
- Мислења
- 258
- Поени од реакции
- 1.023
Томе пуштен на најјако?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Веројатно на многумина му е јасно, да напомениме уште еднаш, моменталната екипа на Рибари ниту имаме некаква врска, ниту пак некој од нас е вклучен во било какви политички партии, организации итн, и така ќе остане и во иднина! 100 пати е пишано на оваа тема, повеќето се запознаени со ситуацијата, да не се повторуваме..
Denes gostuvavte vo Skopje ? Pozdrav.Веројатно на многумина му е јасно, да напомениме уште еднаш, моменталната екипа на Рибари ниту имаме некаква врска, ниту пак некој од нас е вклучен во било какви политички партии, организации итн, и така ќе остане и во иднина! 100 пати е пишано на оваа тема, повеќето се запознаени со ситуацијата, да не се повторуваме..

Штета немало корео за слика под него.Чкембари ве учеле за кадриве изгледа![]()
Не..Единствено гостување за оваа сезона е со Борец..Воедно(оф т), наши членови во средата присуствуваа во Словенија, куп натпревар, Изола-Копер.ПоздравDenes gostuvavte vo Skopje ? Pozdrav.
Не се криеме ние, има видео со крупен кадар од секоја утакмица.Штета немало корео за слика под него.
Јас повеќе би рекол $,дека повеќе од 80 души не беа на утакмицата лично бев присутен.Чкембари ве учеле за кадриве изгледа![]()
Нигде не реков нас-вас и кој се крие, а кој не. До пред 2 страни изнапишувавте за паднат еден дел од ударната застава на ФА сега со сликиве тоа сакав да ви го покажам, а не кадарот од каде е сликано. Може е сликано баш да се види заставата, да нема рекла казала муабети.Не се криеме ние, има видео со крупен кадар од секоја утакмица.
Грешка си, 250 биле.Нигде не реков нас-вас и кој се крие, а кој не. До пред 2 страни изнапишувавте за паднат еден дел од ударната застава на ФА сега со сликиве тоа сакав да ви го покажам, а не кадарот од каде е сликано. Може е сликано баш да се види заставата, да нема рекла казала муабети.
Иначе ФА на утакмицата беа 100-150 луѓе проследено со одлично навивање.
Трибината е за навивачи, извадени се столчињата. Како тоа "седи" со обична публика кога таму обична не седи.Најсмешно ми е кога група седи поцентрално, мешано со обична публика за да изгледа побројно, а другите делови од трибините празни.
Од 5 саат во работен ден....А и нема потреба толку да се крева фама околу бројката (не дека не е битно , но да не претеруваме) да се зимаат дигитроните у рака да се брои .
И не е добро да Се исмејуваме за бројка .
Јас поише би рекол односно прашал, ќе прават ли Аеродормците корео како порано , добри пароли итн ?
У среда Работнички - МЗТ у СРЦ Кале?
Сликава ти е скроз на почетокот на натпреварот, потоа дојдоа уште луѓе.Грешка си, 250 биле.