И јас вчера како член на Комити донирав за Тетекс на жиросметка ...

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Dojdete Veles ke navivate za Borec ili ojte na Lokomotiva da ne vi odi kurban vikendot [emoji6]Забрана за гостување.
Прегледај го приврзокот 348740
Може да биде SURPRISE MADAFAKA !!Dojdete Veles ke navivate za Borec ili ojte na Lokomotiva da ne vi odi kurban vikendot [emoji6]
Sent from my CLT-L29 using Tapatalk
Koj stres ne zaebavaj ova e pokana za zaednicki vikend i taka e Nedela so ke prajte doma da gledate tv ili na pc plus ste pojacani veles imate podgrupa [emoji1787][emoji1787][emoji1787]Може да биде SURPRISE MADAFAKA !!
ахахаххахаха , не се плаши бе што е овој стрес уште од вечер .
Место да замараш со глупости на форумов направи нешто корисно едуцирај си ја младинатаDojdete Veles ke navivate za Borec ili ojte na Lokomotiva da ne vi odi kurban vikendot [emoji6]
P. S. I nemojte pak samo so kamenja nema smisla [emoji23]

Место да замараш со глупости на форумов направи нешто корисно едуцирај си ја младинатаDojdete Veles ke navivate za Borec ili ojte na Lokomotiva da ne vi odi kurban vikendot [emoji6]
P. S. I nemojte pak samo so kamenja nema smisla [emoji23]

Mene sinkir nekoj me educirase plus ne sum od Bairot [emoji23] neka crtaat decata(13,14 godini) kopija ne kopija se trudat prat nesto ako ne ova ke bidi od panatenaikos pak nekoj dizajn, vektor od net sinkir vie izmislivte nesto i ja otkrivte amerika, ke go smenis fontot i malku slikata bojata i tolku ke bidi parolite isti [emoji6]Уште ли со копии се мобилизирате ?
Место да замараш со глупости на форумов направи нешто корисно едуцирај си ја младинатаПрегледај го приврзокот 349112
Автоматски споено мислење:
Место да замараш со глупости на форумов направи нешто корисно едуцирај си ја младинатаПрегледај го приврзокот 349112
Mene sinkir nekoj me educirase plus ne sum od Bairot [emoji23] neka crtaat decata(13,14 godini) kopija ne kopija se trudat prat nesto ako ne ova ke bidi od panatenaikos pak nekoj dizajn, vektor od net sinkir vie izmislivte nesto i ja otkrivte amerika, ke go smenis fontot i malku slikata bojata i tolku ke bidi parolite isti [emoji6]Уште ли со копии се мобилизирате ?
Автоматски споено мислење:

ako kritikuvate niven grafit placat ko cigani.Браво, една голема позитива сте на нашата навивачка сцена.1.
23.10.2022
ФК КАРАОРМАН - Фк Детонит П.
Прегледај го приврзокот 349142
2. Нови маици: Лимитирана серија со прешивач на ракав.
Прегледај го приврзокот 349143
3. Слика од новото знаме за веење кое беше изработено за дербито.
Прегледај го приврзокот 349146