Навивачки групи во Македонија!

• Креатор на темата Креатор на темата Hooligan
  • Време на започнување Време на започнување
Управата комплет е тргната од Тетекс и иницијативата е предводена од прави фанатици на Тетекс и сваки динар шо ќе се собере иде кј Војводи и ќе биде употребен за да се спаси Тетекс, клубот е пред гасење нема играчи, нема паре, свегде задужени... У управата на Тетекс ќе бида донесени вистинските фудбалски легенде на Тетово и ќе се сврти нов лист скроз...
Мило ми е што има људи заинтересирани од цела Македонија за ова... Тетекс е тетовски бренд и нема да дозволимо да се угасне. Исто таке ми е мило шо акцијава ќе врати голем број стари Војводи кој со годиништа не ида на стадион ради лоповски управе и лош фудбал, дојде време ете и доста стабилни људи ја почнаја иницијативата која што е подржана од цела нг, од свекој вистински љубител на Тетекс, Тетово, Војводи и пред све македонштината... Позз ,
Автоматски споено мислење:

немаш ти право да збориш за ситуацијата у Тетекс веруј ми не си испитен у ништо а ако ти е убоо да тоне Македонски клуб со традиција и слободно можем да кажем единственото нешто што ја држи македонштината у Тетово, не знам стварно што да кажем
Олабај мали.. Си ги згрешил брзинете..

Донирано за Тетекс! Како што ФА и Војводи имаа заедничка акција за донирање облека за сиромашни македонски фамилии во Тетово пред 10 ти на години, сега повторно сите сложно и заедно да помогнеме.

Донирано за Тетекс! Како што ФА и Војводи имаа заедничка акција за донирање облека за сиромашни македонски фамилии во Тетово пред 10 ти на години, сега повторно сите сложно и заедно да помогнеме.
Поштовање :)

Со купување на 87 карти, денес симболично се вклучивме во акцијата "Купи карта за спас на Тетекс" која ја иницираше нашата збратимена група Војводи Тетово.
Секако, го повикуваме целото наше членство, како и сите искрени навивачи на ФК Тетекс и симпатизери на македонскиот фудбал, да купат карти и со тоа да помогнат во тоа да тетовската фудбалска гордост продолжи да живее и реди успеси.

СИТЕ ЗАЕДНО - СИТЕ ЗА ТЕТЕКС | КУПИ КАРТА
1666377073837.png

Последно уредено:
Може да биде SURPRISE MADAFAKA !!
ахахаххахаха , не се плаши бе што е овој стрес уште од вечер .
Koj stres ne zaebavaj ova e pokana za zaednicki vikend i taka e Nedela so ke prajte doma da gledate tv ili na pc plus ste pojacani veles imate podgrupa [emoji1787][emoji1787][emoji1787]

Sent from my CLT-L29 using Tapatalk

Уште ли со копии се мобилизирате ?

Dojdete Veles ke navivate za Borec ili ojte na Lokomotiva da ne vi odi kurban vikendot [emoji6]
P. S. I nemojte pak samo so kamenja nema smisla [emoji23]
Место да замараш со глупости на форумов направи нешто корисно едуцирај си ја младинатаFB_IMG_1666435486152.jpg

Dojdete Veles ke navivate za Borec ili ojte na Lokomotiva da ne vi odi kurban vikendot [emoji6]
P. S. I nemojte pak samo so kamenja nema smisla [emoji23]
Место да замараш со глупости на форумов направи нешто корисно едуцирај си ја младинатаFB_IMG_1666435486152.jpg

Место да замараш со глупости на форумов направи нешто корисно едуцирај си ја младинатаПрегледај го приврзокот 349112

Место да замараш со глупости на форумов направи нешто корисно едуцирај си ја младинатаПрегледај го приврзокот 349112
Mene sinkir nekoj me educirase plus ne sum od Bairot [emoji23] neka crtaat decata(13,14 godini) kopija ne kopija se trudat prat nesto ako ne ova ke bidi od panatenaikos pak nekoj dizajn, vektor od net sinkir vie izmislivte nesto i ja otkrivte amerika, ke go smenis fontot i malku slikata bojata i tolku ke bidi parolite isti [emoji6]

Mene sinkir nekoj me educirase plus ne sum od Bairot [emoji23] neka crtaat decata(13,14 godini) kopija ne kopija se trudat prat nesto ako ne ova ke bidi od panatenaikos pak nekoj dizajn, vektor od net sinkir vie izmislivte nesto i ja otkrivte amerika, ke go smenis fontot i malku slikata bojata i tolku ke bidi parolite isti [emoji6]

lol, go izbrisaa postot za beloto ciganche be...:lolzz:

kakvi placipicki imalo na navijacki forum toa e cudo edno... so siptcite konecno moze da se kaze deka i ckembari se zastiteni ko beli mecki od kritika... :pos: ako kritikuvate niven grafit placat ko cigani.

drug pat ako postirate nesto na temata ocekuvajte pofalbi ili kritiki ako ne si imate tema terajte si ja ciganskata tamu...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom