Навики при заспивање

• Креатор на темата Креатор на темата girlll
  • Време на започнување Време на започнување
музика без музика кога заспивам се мачам ного.

Или го гушкам јастукот или го ставам меѓу нозе...ако не иде така се префрлам на другата страна од креветот и пак истото го праам, ако и така не иде одам да мочам и повторно истото го праам и ќе затворам очи и по половина час ќе заспијам:back:

Читам некое списание или кога учиме читам нешто од материјалот и така ми се преспива, претежно завртен на десната страна ме фаќа сонот.

Секогаш сум свртена накај ѕидот,едната рака ми е под перница,другата над и уствари доаѓа како да ја гушкам.:)
Нозете скоро секогаш ми се испружени,и кога ми е ладно се покривам цела од глава до пети,лоша навика.:(
Од многу вртење косата ми паѓа на лицето и затоа кога ќе станам после сум ептен бушава.:pos:

Најчесто пуштам музика од мобилниот коа заспивам (до мене седи мобилниот). Иначе секогаш раката ми е под перница, а другата над перницата, нозете ретко кога ми се исправени, ептен се вртам, и затоа коа ќе се разбудам целиот чаршав е изваден од душекот:pos2:..А, да, и секогаш спијам на стомак, многу ретко на грб..

Или ја гушкам перницата или ми е меѓу нозе(само она знае шо и праам)иначе неможам да заспијам ако неам нешо меѓу раце нозе и така.....НАВИКА шо да праиш

П.С кутрата перница

Па неам некоја посебна навика нешо за да заспијам,али затоа излеа мн време ми треба да заспијам,обично лежам по пола саат,пред да заспијам,некад и повеќе:kesa:

Лежам свртена на десно, под глава имам малечко перниче, а до мене има поголема перница која ја гушкам :) И нозете увек ми се свиткани, со чорапи на нив. Без тоа не можам :)

Легнувам на стомак , глава под перница и така спијам :smir:

Сакам потполна тишина, бидејќи тешко заспивам, се' да е изгаснато и тивко, некогаш ме нервира и стрелката на часовникот и ќе ми текне на сред ноќ и ги вадам батериите :)

Легнувам на стомак , левата рака под перница и затворам очи...И секогаш сум свртена на лево со главата.Навика јбг

Hehe Jas sekogas koga ke legnam da spijam moram da slusnam nekoj minut Antenna5
a potoa ke legnam na stomak i taka ke zaspijam.
Sum probala da zaspijam na strana no nemozam, moram da legnam na stomak :)

легнувам на стомак,едната рака ми е под главата и секогаш кога ќе се разбудам,раката ми е здрвена,укочена и не ја осеќам едно 2 минути:pos2:

Пуштен телевизорот мора да биде, едната рака под перница, другата над перница.
И да, какво и да е времето, кога спијам носам чорапи на нозе :).

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom