Навики при заспивање

• Креатор на темата Креатор на темата girlll
  • Време на започнување Време на започнување
да слушам музика и или бучава некоја па да моажм да заспијам...а да и ако не ми се спие многу долго размислувам...

Ми пречат бучави, ама не ми пречи некое мрморење на телевизорот па со него заспивам најчесто.На стомак тешко дека легнувам, странично повеќе, а и на грб...Со слушалки сум само кога не ми е цврста дремката инаку кога ми се спие ептен за џабе ги ставам на уши:смајл:

да слушам музика и или бучава некоја па да моажм да заспијам...а да и ако не ми се спие многу долго размислувам...

Јас мразам бучава..Мора да е потполна тишина за да заспијам..

Јас секогаш пред заспивање ги затворам очите

Da imam navika da si gi mavtam nozete levo desno za da me fati dremka,kako da se ljuljam.

Слушам тивка музика додека не се изморам и не заспијам. Кога ќе се разбудам сабајлето, музиката сеуште свири. :pos:

тивко музиче на радио...и заспав :salut:

Размислувам како сум го поминала денот или мислам што би правела наредниот ден а ако не можам да заспијам бројам и ме фака дремка.Ова уште од мала го практикувам,ко некоја навика ми е

Навика ми е да го вклучам телевизорот да ми брбља тивко, така најбрзо заспивам...и во секој случај мора да лежам на стомак и раката да ми е под перницата.

хах...пошто сум:kez:

обично мислам...за различни работи...па така ми се случува и да не заспијам воопшто:toe:

на некој начин ќе се задлабочиш и не си свесен кога си ја забегал....ејбг така нема успивање од искуство минимум 2-4 часа:tapp::tapp:

Кога сум изморен заспивам одма а кога не сум 5X:drk:и одма заспивам.

хиперактивност:pos2::pos2:

внимавај.

Ако не можам одма да заспијам обично i-pod на уши и терам док не ми дое дремка.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom