Навики при заспивање

• Креатор на темата Креатор на темата girlll
  • Време на започнување Време на започнување
ААААААААААА па вака дремам до којзнае колку саат и се додека не ми паднат очиве неможам да заспијам,најбоље беше кога мачорот (не е веке жив :( ) тој ке легнесе до мене и некако полесно заспивав ,ама сеа сум ко нокна птица...со еден збор кажано НЕСОНИЦА :nesum:

gi stavam racete gore nad glava i zaspivam, lete-zime, ko da se predavam. aj lete toplo e ama zimno vreme se budam so ukoceni i izmrznati race pa malku kje gi piknam pod kjebe i odkako kje gi zatoplam i kje zaspijam, posle pak predaj se. :ojea:

Навика пред спиење ми е да ги ставам слушалките и да си пуштам музиче на мобилен. Ептен ме опушта, и кога веќе ептен ме фаќа дремка гасам се` и заспивам ко бебенце. :)

Обавезно легнувам на стомак и со левата рака ја гушкам перницата...:)

Легнувам, зафаќам позиција на страна, обично на десна, и почнувам да си се клатам напред назад додека не се уморам, е после тоа спијам џоа бебенце :)

Ja stavam rakata pod pernica, lezam na stomak ili stranicno, na grb ako lezam nema sansi da zaspijam

sega ke probame nekoja navika ..skoro i da ne spijam posledniov mesec:uvo: ..nema naviki ..legni i koma centar:nesvest: .... mi se spie pak .. cao prijatno:salut:

Само кога ми беше раката у лонгета морав 1 месец да спијам на грб,едвај спиев...
Иначе,легнувам на стомак ако се свртам на десно со главата левата рака под перница и обратно...и то је то за 2-3 мин кома.:smir:

па еве ова ми е навика...седам до 5 -6 на компјутер и кога ќе сфатам дека очите ми се затворени легнувам лол

Најчесто легнам на стомак, главата свртена кон ѕид и ако не сум уморна се трудам да заспијам, иначе кома.

пред спиење слушам музика, секогаш:)
на десна страна свртена, десна рака под перник.. свиткана .. кон ѕид ..
и .. откако ќе легнам ако не заспијам за пола саат одам во веце ..
секогаш! :)

Немам некоја навика. Во која и да сум положба можам да заспијам. Само чекам да ми дојде времето, да ме фати дремка, легнувам во кревет, и веднаш заспивам...

Секогаш кога легнувам се вртам на лево првин, после на десно, па на грб ќе легнам и тука следи чинот заспивање. :)

Ако сум изморен и да ми се спие немам навика некоја легнувам и спијам :back:
а ако не ми се спие слушам музика и ондак то

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom