Насилство меѓу ученички

• Креатор на темата Креатор на темата DIJAMANTE
  • Време на започнување Време на започнување
Оу, здраво размислување. :icon_mrgr:
Не, него играв на картата, општо земено, дека татовците се позаштитнички настроени кон ќерките. А ти пак со констатации и слепи заклучоци. :facepalm:

Епа играш двојка лист и седмица детелина а доле има џандар детелина и два црвени попа. Без разлика на тоа дали тебе ти се свиѓа тебе тоа размислување, секаде во природата алфа мажјаците се тие што ги вртат јаките пички. Тие што се најбоље за репродукција. Ако син ми е промискуитетен, ондак е фраер и јебо. Не е ова сељачење.
Од друга страна, ми збориш за слепи заклучоци а еден ред пред тоа ти "играш на картата општо земено". Што има лошо во промискуитетот, не ми одговори.

Епа играш двојка лист и седмица детелина а доле има џандар детелина и два црвени попа. Без разлика на тоа дали тебе ти се свиѓа тебе тоа размислување, секаде во природата алфа мажјаците се тие што ги вртат јаките пички. Тие што се најбоље за репродукција. Ако син ми е промискуитетен, ондак е фраер и јебо. Не е ова сељачење.
Од друга страна, ми збориш за слепи заклучоци а еден ред пред тоа ти "играш на картата општо земено". Што има лошо во промискуитетот, не ми одговори.

Муабетов погоре ми е глуп.

Општото земено беше прашање, а не заклучок од моја страна, не како тебе, ме просветли тука и ми кажа како размислувам. Два пати!

Промискуитетот мене лично не ми е во ред, кој сака нека повели. Нема што да објаснувам и да одговарам.

А ако ќерка ти е промискутетна, на 15/16 години свртела двоцифрен број на фраери и е поискусна од мајка и, онда фраерка и јебачица е ?

Изгледа е ова :) таа што удира шамар е на видеово изгледа.

199415-pedobear4dz.jpg

On a serious note, кое машко не би сакал девојка што има вакви способности?

Ова е многу кукавички, прво собрала толкаво друштво за да ја штити во случај девојчево да ја суреди, а второ ова девојчево не треба да дреме и да трпи вакво понижување, ама можеби подобро што вака изреагирала, бидејќи сега нејзините родители ќе имаат прилично јак доказ за на суд и оваа "јакава" типка во иднина сосема ќе заборави тоа рачето да го крева на некого.

А ако ќерка ти е промискутетна, на 15/16 години свртела двоцифрен број на фраери и е поискусна од мајка и, онда фраерка и јебачица е ?

Според општествени начела е дроља. Али мене не ми е на совест зошто станала.

Според општествени начела е дроља. Али мене не ми е на совест зошто станала.
Како бе друже не ти е на совест. Ти како родител кој е најдиректно одговорен за воспитувањето на сопственото дете утре ако дознаеш дека ќерка ти е дроља што цело друштво ја поминало (да не се разбереме погрешно не ти пожелувам), нема да се запрашаш со жена ти каде згрешивте во воспитувањето ? Или шо те боли, сепак промискуитетот е во ред нека се шиба .

Vo vrska so toa 20 dusi na eden. Primer od eden moj drugar mu dosle 20 deca i eden pocnal da go udira, a drugar mi ni go znael ni nisto, onaka si odel po ulica i ovoj pocnal da go udira pa posle i drugite pocnale da go zakacaat i drugar mi naljuten se svrtel koj mu bil prv pocnal da go mava krvnicki, padnal na zemja. Site izbegale od tie mnogu jakite 20 dusi i drugar mi vika nejkev da go tepam uste toj padnatiot. Point being: uvek imalo i ke ima takvi jaki deca so si odat so poddrska na eden, tuka se deli rabotata na dva slucai ili ke sedis miren dur se izivuvaat na tebe ili fino lepo kogo fatis go mavas tolku jako da ne mu tekne da udri uste ednas nekogo. vo 95 posto od takvite slucai ostanatata poddrska ke si se razbega i so toa ke go pobedis stravot od tepacki i ke bides samouveren u svojata odbrana. Taka i tuka e isto so devojcevo koe pojma si neam koe e niti pa me interesira, tuku kazuvam samo svoj stav za ova kurcenje 20 na eden. Toa go pravat slabacite. Tie ako sakaat i smajzer neka imaat nema da pukaat, tuku ke begaat ako im se sprotistavis.

abe vidi dobro go trese......taman do kaj 20-21 ke se ispraksa odlicno ke ima biznis......

samo prodolzi taka nie ke gi sledime tvoite fajterski i gazo-drmacki sposobnosti na youtube......ok

i sakam da kazam onaa jaka levucarka e mame i jeem.....sigurno jako go bufta so taa raka....se glea po zamavot.....

Полова рамноправност на дело, коа можеа машки да се тепаат можат и женски, незнам шо толку шокираност кај вас :D

Иначе видеово се вбројува меѓу тие најглупите до сеа шо сум ги глеал. Се собрале сите у круг и чекаат кој ќе снима, и тепачкиве гледаат дека некој почнува да снима и ајде одма дерење, шамар, фрлање ранец/јакна (шо и да фрлија), џапање за врат, пак дерење, па уште малце дерење, па командуење и на крај сите по дома...
Сцена од behind the sets на некој лош акционен филм....

Иначе момичето шо се тресе има чиста 10ка од мене, нека донесе индексот кај мене да и ставам оценка и потпис :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom