Насилство меѓу ученички

• Креатор на темата Креатор на темата DIJAMANTE
  • Време на започнување Време на започнување
Каква тепачка е ова бе.Ова е класично малтретирање и доста бедно во најмала рака,зима е во ова време барем ставање на петарди под облека е класично малтретирање.

Малце си играат деца и одма катастрофа ќе се вика.Само тој што го ставил видеово гадно ја зафркнал .

.

382014_435449613176923_1728948683_n.jpg

:pos::pos:

Абе не ми го споредувај мопсов со џукелава :mad: Види ја каква е како инкасаторов што иде кај мене :X3:

Што ви е бе!!!!!! Детство:confused: Какво детство бе???!!?! Grand Central уште ми спомнуваш баби, дедовци... А што треба да правиме, да останеме на исто ниво ко пред 100 години?!?! Кое детство е ова?! Ова мене не ми личи на детство. Отсекогаш имало вакви некои, но зарем треба да ги оставиме да продолжат со ова, нормално дека не, треба сите заедно да го уништиме ова однесување. Катастрофа!!! Јас никогаш не сум сретнал вакви срања, затоа што не сум бил во такво друштво. Очигледно дека си призна дека си бил во вакво „друштво“. Уфф колку сум сега нервозен!!! Ама ме нервираат вакви дечишта.(мислев овие на видеово:))

Браво бе bookfan. Ја имаш утопијата на дофат. :) Бранко Коцкица би воздивнал, самиот Волт Дизни капа би ти симнал оти ни тие не успеаа вака да ги сплотат децата.

p.s Кај мене немаше лигави деца во екипа. Кога поголемите ни го зимаа фудбалот, јадеа ќотек.

за тие што лажат ќотек хехе абе дете се учи од мало кога ќе порасне џабе и директор и родители никој не го управа

На видеото не видов никаква тепачка, туку само мала закачка а вакви закачки отсекогаш имало, има и ќе има !
Незнам зашто дигање волкава узбуна и тупење цели 10 страни за оваа случка !
П.С. Некои читам напишале дека интернетот и мобилните биле виновни за ваквото однесување кај младите, некои пак вината ја гледаат кај наставниците, некои кај родителите, а никој не напишал дека едноставно децата се во тие луди тинејџ години кога најбурно им работат хормоните, ова важи и за женските и за машките и тука мислам дека немоќни се и наставниците и родителите, колку и да се строги наставниците и родителите ако детето(било машко, било женско) сака да тресе глупости ќе ги тресе !
Ваквите работи(закачки) ги имало отсекогаш, повеќе треба да не плаши тоа што од година во година се повеќе има случаи каде што млади деца(и машки и женски) уште од 10, 11, 12... год. завршуваат на токсикологија !
И се повеќе има случаи каде што девојчиња уште на 12 год. возраст абортираат, немам ништо против правото на абортус ама некоја да забремени уште на 12 год. бе еј алооо ........ :tapp:

А како забремениле не ми е јасно, 12 години велиш,
од играње ластик и школка,од менување салфетки или од пополнување на споменари и лепење сликички.

Јас сум за чупето што кркаше шамар >.< ! Само да ги видам овие две силеџијки - обавезно добиваат по една отоманска и две воспитни - ама машки ! :D

од играње ластик и школка,од менување салфетки или од пополнување на споменари и лепење сликички.
Од школката им е

Од играњето ластик(скокањето) ќе да им е ............... :oops:

daj be svarno kazete,tocno nekoj,
pa i mojte vnuki se 12 godini,
da ne skrenat od patot,na vreme da znam,da im kazam

daj be svarno kazete,tocno nekoj,
pa i mojte vnuki se 12 godini,
da ne skrenat od patot,na vreme da znam,da im kazam

Чичко Анчо нема рецепт во животот !
Ако си премногу строг со нив т.е. не им дозволуваш едно, друго, не ги пушташ да се дружат со другарките и другарите ќе постанат изолирани, а и тоа не е баш добро !
Од друга страна пак ако се им дозволиш т.е. си попустлив може накрај и на глава да ти се качат ....... едноставно не постои рецепт !
Пред се треба да мислат со своја глава што е правилно, а што е погрешно ........... зависи и во/со какво опкружување и друштво се, средината, училиштето... не зависи и се од родителот/родителите/дедото/бабата... големо влијание има и надворешната средина !

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom