А
Атомската мравка
Гостин
Него, какви клипчиња ја обвинуваат дека има објавено девојчево?
Изгледа е ова

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Него, какви клипчиња ја обвинуваат дека има објавено девојчево?
Таа еИзгледа е оватаа што удира шамар е на видеово изгледа.
да си ебеш векот ме претркаИзгледа е оватаа што удира шамар е на видеово изгледа.
Нахххх, се снимала по дома како тресе гз, ама во фармерки облечена и горе по прслук, и нормално ги раширила по другарки, и некоја ја поебала и ги раширила по ФБ
И ја навеле оваа што пие шамари дека она ги ставила
А и таа што пие шамар не е којзнае колку наивна. Некогаш доаѓа на Вардар и ги мува некои дебилчиња што место да навиваат им се улизуваат на вакви што дошле да бараат дечковци, така да...Лани во Ѓорче цела утакмица се муваше со еден, ми идеше да ги фрлам преку трибина
Овие ти се дел од фаците во градот ко Магарицата, која исто се пофали како ја истепала оваа што јаде шамар, цитирам "пред сити мАл"
Основно се, и прва година средно.
Секогаш имало вакви појави, само што немаше мобилни да се снимаат. Вака јадеш дупли резил, ем си изел шамар, ем цела Македонија ќе ти се смее, ко на магарицата мада она се гордее со тоа што стана славна со легендарниот магарешки клип
Едни мои другарки кога се степаа со едни други женски, исто сите машки пукаа сеир, али им скршив филм, улетав, ја собрав едната и носење еден километар подалекуМи зари нокти, се дереше пушти ме да ја изгазам, ама џабе
А се почна со јајцување од противничката страна
![]()
Изгледа е оватаа што удира шамар е на видеово изгледа.
Таа што јаде ќотек и другарка и што идат на Вардар се 8-мо, овие што тепаат на видеово што тресат гзови се мешано осмо и прва годинаДа да, со таа една плава, на Вардар одат. Класични мурви се тие, а таа што ја ,,тепаат,, уште бетер расипано девојче е. 7мо или 8мо се сите.
Чеј, ај убаво објасни живти мене што се дешава![]()
Апсолутно ништо не и е. За да те шамарат треба газот да ти се задева на тие години, причина е пререкување, земање на симпатија, накриво поглед, буткање во дискотека и слични моронски причини. Од оваа перспектива е смешно, но во тие годинии навистина се барало само буцка за тепачка, барем во моја генерација.Да бе,ништо не и е.