Насилство меѓу ученички

• Креатор на темата Креатор на темата DIJAMANTE
  • Време на започнување Време на започнување
Ова го нарекувате тепачка. :eek:
Очигледна е разликата помеѓу машка и женска тепачка. :icon_mrgr:

Лошото е што секогаш ќе постојат празноглавци кои ќе се ослонуваат на тепачка без размислувајќи дали е тоа правилниот начин на решавање на некој проблем како и на последиците кои ги носи тепачката.

абе ајде го закачиле на vimeo, кој им курац... :/

Абе не е шамарот, не е ни тепачкава... се дешавало и порано.
Туку друго е. Сите курвичиња станаа, секоја чест на исклучоците, какво време дојде, 8-мо одделение се фалат дека имале сексуални односи, а уште незнаат газот како да си го избришат.

И родителите треба малце да си ги подберат.

Остај тоа, ќотегот е од рајот излезен, јас да не сум изел неколку воспитни којзнае што скот ќе бев :D

Од секогаш сум го мразел ова 2-3ца да му се соберат на 1 и да се изживуваат врз него притисоков ми се крена кога видов како ја малтретираат ама сепак неможам да тврдам од напред незнам каква е ситуацијата и зошто е расправијата. Мочли тоа имам да кажам

Нахххх, се снимала по дома како тресе гз, ама во фармерки облечена и горе по прслук, и нормално ги раширила по другарки, и некоја ја поебала и ги раширила по ФБ :icon_mrgr:
И ја навеле оваа што пие шамари дека она ги ставила :D

А и таа што пие шамар не е којзнае колку наивна. Некогаш доаѓа на Вардар и ги мува некои дебилчиња што место да навиваат им се улизуваат на вакви што дошле да бараат дечковци, така да...:tapp: Лани во Ѓорче цела утакмица се муваше со еден, ми идеше да ги фрлам преку трибина :facepalm:
Овие ти се дел од фаците во градот ко Магарицата, која исто се пофали како ја истепала оваа што јаде шамар, цитирам "пред сити мАл" :tapp:
Основно се, и прва година средно.

Секогаш имало вакви појави, само што немаше мобилни да се снимаат. Вака јадеш дупли резил, ем си изел шамар, ем цела Македонија ќе ти се смее, ко на магарицата мада она се гордее со тоа што стана славна со легендарниот магарешки клип :icon_lol:

Едни мои другарки кога се степаа со едни други женски, исто сите машки пукаа сеир, али им скршив филм, улетав, ја собрав едната и носење еден километар подалеку :icon_mrgr: Ми зари нокти, се дереше пушти ме да ја изгазам, ама џабе :icon_mrgr: А се почна со јајцување од противничката страна :pos:

Да да, со таа една плава, на Вардар одат. Класични мурви се тие, а таа што ја ,,тепаат,, уште бетер расипано девојче е. 7мо или 8мо се сите.
--- надополнето: 19 декември 2012 во 18:17 ---
Изгледа е ова :) таа што удира шамар е на видеово изгледа.

Чеј, ај убаво објасни живти мене што се дешава:pos:

Да да, со таа една плава, на Вардар одат. Класични мурви се тие, а таа што ја ,,тепаат,, уште бетер расипано девојче е. 7мо или 8мо се сите.

Чеј, ај убаво објасни живти мене што се дешава:pos:
Таа што јаде ќотек и другарка и што идат на Вардар се 8-мо, овие што тепаат на видеово што тресат гзови се мешано осмо и прва година :D

Иначе кажав зашто се степале, пошто оваа што тресе гз се соменавала дека оваа што пие шамар и го пуштила видеово во јавност :D

Надвор од контекст можеби, но еднаш влегов измеѓу две лезбејки да ги разделам од тепачка. Никогаш повеќе...

Да бе,ништо не и е.
Апсолутно ништо не и е. За да те шамарат треба газот да ти се задева на тие години, причина е пререкување, земање на симпатија, накриво поглед, буткање во дискотека и слични моронски причини. Од оваа перспектива е смешно, но во тие годинии навистина се барало само буцка за тепачка, барем во моја генерација.
И ова не е тепачка, да и влеташ на школо на туѓа смена и да ја тепаш со глава од маса и куропецачки да си излезеш. Потоа вецињата секогаш беа место за закачка, низ ходник обавезно летаат шамари. Мислам дека во наше време имаше повеќе вакви ствари, сега генерацииве се помирни каде каде. Овие со шамари, во моја генерација имаше најмногу лудачки изгледа, додека не падне крв немаше прекин со тепање - причина тешка глупост. Тие што беа најоткачени имаа подоцна тешка историја, едната два пати од втори спрат ја фрли вереникот у нервоза, а другата гола ја бркаа низ цел град, последно слушнав дека е надвор од земјава. Е тие беа за снимање, ова не е интересно :)

абе ја коа бев основно или и средно немаше вакви фрки.. аха - немаше воопшто. кај мене не се тепаа не се расправаа не си плескаа шамари - еден шамар снимиле со мобилен и одма НАСИЛСТВО - седи бе. остајте ги нека се затепаат малце нека се челичат како сте почнале се мамини мази ке ги направите

Од ваква „тепачка“ може да направат сензација само сајтовите кои се борат за клик повеќе.
СКАНДАЛОЗНО! ФРАПАНТНО! ШОКАНТНО! РОДИТЕЛИ ВОСПИТАЈТЕ СИ ГИ ДЕЦАТА!

Да, треба да си ги воспитаат. Ем да не тресат полугол гз пред камера на 13 години, ем да не објавуваат такви клипчиња без одобрение на учесникот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom