D
dh00|
Гостин
тој шо ме знај-ме знај...тој шо не ме знај-ако сака нека ме запознај :smir: не го кријам идентитетот...има слики од мене во албум:helou:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
. Ако некој сака појќе да комуницира со мене ич не ми пречи се представвам кој сум шо сум ... ама јавно не
. Има на форумот неколку шо ме знат лично, ама не се многу
. Изгледа форумџите не гледат интересен чоек во мене 

, за сега да ме однесе во потполно друг смер форумов и да го користам за сосема десетта работа.
. Od druga strana pak, istiot toj saka da znae dali ima nekoj drug kako nego. Na vakvo nesto nema da dobies iskren odgovor. Zatoa mislam deka forumot e poefikasen so anonimni clenovi.

И вака, да се разбереме: не оти се срама од тоа кој сум и што сум, туку затоа што вака ми е ем полесно, ем поубаво. Не мора да глумам кога пишувам мислење, ниту некому да поднесувам сметки.
) од форумов, ме знаат целосно, оти имам целосна доверба во тие личности.
smea me faka ziti se i so ako si kazam identitet i mislenje svoe niso samo si kazuvam sto mislam jas 
Ja su si so javen identitet i nema so da krijam mene mi e cudno duri i koa se javuvaat po nekoja emisija nekoj kazuvaat anonimen esmea me faka ziti se i so ako si kazam identitet i mislenje svoe niso samo si kazuvam sto mislam jas
![]()