Naruto

• Креатор на темата Креатор на темата Hurin
  • Време на започнување Време на започнување
Чаптеров :cuc:
t019.jpg

:drk:

Премногу краток беше :((((
Така ти се чини дека многу настани се издешаваа.
Имам некое чуство бар според чаптеров реакциите на сите кога се појави Сасуке,дека Киши ќе ја направи пиздаријата Нару-Саку и Сасу-Хина. :icon_lol: Хината имаше некој чуден израз кога го виде Сасуке,Ино и Сакура fangirl-ed,ама мислам дека ко што чутливи и Сасуке и Хината,Киши уз ќутење ќе ги спои. Али ќе видиме паровите и не се толку битни.
Минато од кај знаеше дека се пријатели Сасуке и Наруто ?
Фацата на Мадара кога го виде Хаширама хахахаха RAPE FACE ON ! :pos:
Сакура на крај се засили,ако и сега се посере....пиши пропало.
Дебилчињата му кењаа на Сасуке откако им кажа дека ќе стане Хокаге,овој ладно ги одеба во негов стил. :D
Изгледа финалната борба меѓу Сасуке и Наруто ќе биде за Хокаге.

Така ти се чини дека многу настани се издешаваа.
Имам некое чуство бар според чаптеров реакциите на сите кога се појави Сасуке,дека Киши ќе ја направи пиздаријата Нару-Саку и Сасу-Хина. :icon_lol: Хината имаше некој чуден израз кога го виде Сасуке,Ино и Сакура fangirl-ed,ама мислам дека ко што чутливи и Сасуке и Хината,Киши уз ќутење ќе ги спои. Али ќе видиме паровите и не се толку битни.
Минато од кај знаеше дека се пријатели Сасуке и Наруто ?
Фацата на Мадара кога го виде Хаширама хахахаха RAPE FACE ON ! :pos:
Сакура на крај се засили,ако и сега се посере....пиши пропало.
Дебилчињата му кењаа на Сасуке откако им кажа дека ќе стане Хокаге,овој ладно ги одеба во негов стил. :D
Изгледа финалната борба меѓу Сасуке и Наруто ќе биде за Хокаге.
Реално Сасуке нема шанси да стане Хокаге, покрај сето тоа што го направи... Иначе за Минато, јас мислам дека поради тоа што дел од него живеел во Наруто, тој ги има видено сите работи кои нему му се слуиле во животот. Кога наруто се бореше со Нагато, тогаш Минато кажа дека ја гледал целата борба од "внатре". E сега, тој не знаеше дека Сакура не му е девојка на Наруто, па малце е заплеткано...

Реално Сасуке нема шанси да стане Хокаге, покрај сето тоа што го направи... Иначе за Минато, јас мислам дека поради тоа што дел од него живеел во Наруто, тој ги има видено сите работи кои нему му се слуиле во животот. Кога наруто се бореше со Нагато, тогаш Минато кажа дека ја гледал целата борба од "внатре". E сега, тој не знаеше дека Сакура не му е девојка на Наруто, па малце е заплеткано...
Ништо лошо не направи ако гледаш од негова гледна точка,пример градоначалникот да нареди да ти се убие цела фамилија итоа брат ти/сестра ти да го стори тоа,за доброто на населбата. Ти што ќе направиш ? Нема да сакаш да ја утепаш цела населба. :icon_lol:

Плус може комотно да ја измлати цела Коноха ако сака,само со наруто ќе биде 50-50. Али и јас мислам дека нема да стане хокаге,ќе го третираат ко гомно после војнава,и ќе реши да напушти како Мадара.........ама ова е моја претпоставка ќе видиме киши што планира.
Сега некако прејаки ми дојдоа добрите дечки,нема рамнотежа.

Минато кјуби мод, лол?
Сасуке од никаде сака да биде хокаге срање. Сакура сеуште се влажни на Саске итн..
Респект за Шикамару, Шино и Киба...

А најпедерски момент до сега во мангава дури бетер од Наруто Х Саске...Хаши Х Мадара.
Лол Мадара мислам го боли цев веќе за moon eye plan сака да се истепа со Хаши и да си спие пак.

Чаптеров беше повеќе за фанбојс на Минато и Сасуку кој ејакулираа ко што ги читам по форумиве (n)
Според мене се му е каша попара на Киши.

Престанав да читам до делот каде што Орочимару ги 'оживеа' Хокагината и решив да чекам да заврши анимето ама изгледа ќе се изначекам.
Чат- пат начекувам нешто на страниците што ги имам лајкнато низ фејсбук каде што го издркаја и се навлажнија на тоа дека Саске се вратил туку така и се формира повторно тимот 7, а некој не го заболе за Саи како би се почувствувал. Нели Наруто беше тој што се грижеше за пријателите?

Сакура не е useless ама има курвински карактер.

Хирузен пичкетина смрдена за тортурата извршена врз Учиха и то е то.

Престанав да читам до делот каде што Орочимару ги 'оживеа' Хокагината и решив да чекам да заврши анимето ама изгледа ќе се изначекам.
Чат- пат начекувам нешто на страниците што ги имам лајкнато низ фејсбук каде што го издркаја и се навлажнија на тоа дека Саске се вратил туку така и се формира повторно тимот 7, а некој не го заболе за Саи како би се почувствувал. Нели Наруто беше тој што се грижеше за пријателите?

Сакура не е useless ама има курвински карактер.

Хирузен пичкетина смрдена за тортурата извршена врз Учиха и то е то.

Саи нема чувства,нели го беше "скопан" од емоции. Али после вчерашната манга кога го виде оригиналниот тим 7 заедно и доживеа реџекшн мислам дека рекол boy,so this is how it feels huh ?

:icon_lol:

Ако му е од секад ми бил антипатичен,ете нека иде во тим 10 кај тен тен и рок ли,и онака неџи цркна.

Саи нема чувства,нели го беше "скопан" од емоции. Али после вчерашната манга кога го виде оригиналниот тим 7 заедно и доживеа реџекшн мислам дека рекол boy,so this is how it feels huh ?

:icon_lol:

Ако му е од секад ми бил антипатичен,ете нека иде во тим 10 кај тен тен и рок ли,и онака неџи цркна.

Ако немаше чувства немаше да ја чува тетратката со тој пријателот/брат му кој го остави да го отепа затоа што беше болен од леукемија...
Немаше да има цртеж на средината од корицата..

Sai_and_Shin.png

Ако немаше чувства немаше да ја чува тетратката со тој пријателот/брат му кој го остави да го отепа затоа што беше болен од леукемија...
Немаше да има цртеж на средината од корицата..

Sai_and_Shin.png

Таа порано ја пишувал уште пред Данзо да му го испере мозокот.
Whatever бе Саи мислам......големиот лик.

Филерите да не знае некој до кога ќе траат ? Цело лето или ќе има милост Киши.

Леле у пм да не изразам лошо колку се заразив со анимов тоа е нешто неверојатно! Манга се будали какви аними прават секоја чест! Само мамето нивно може малце да убрзаат и да прават 2 епизоди неделно а не една да се чека 10 години!
Пс.Сторијава доживеа клише,Минато крал е,особено делот кога му вика на Нарута за Сакура демек му женска,знае оца сина.. Неможам да го дочекам крајот баш поради тоа многу ме интересира Наруто со кого ќе ‘‘фати‘‘! Ако кикснат СасуКа,ќе го преколнувам Киши цел живот xD Искрено Хинатата не е тип од Наруто плус Минато самиот кажа крушата под круша паѓа..
Мора да му се даде рака на тимот,како не држат во неизвесност неверојатно,Итачи од почеток сите го пцуевме,а после солзите на очи кога дознавме што се деси..Очекувам вакво позитивно изненадување и за Н&С зошто греота дечкото ипак ја спаси можда 100 пати,а таа дроља пак знае што чуствува тој за неа и оди и му вика го сака,нервен слом доби :confused:
и пак по саскето,а тој лагано ја одјебува крал!! :D
Очекувам уште вакви изненaдувања како со Обито,и пак ќе кажам штета што е неделно издание серијава ќе умрам додека ги стигнат чаптерите :X

Ме фаќа пролив кога ќе слушнам аниме синхронизирано на англиски.... .:bez-emocii:.

:sick::confused:

Ме фаќа пролив кога ќе слушнам аниме синхронизирано на англиски.... .:bez-emocii:.

:sick::confused:

Неможам веќе да трпам емоции од анимов ме умре начисто (n)

Пс.Офтопик:може некој да ми препорача некој аниме сличен на Наруто? :D
One Piece,Bleach,fairytail

и пак по саскето,а тој лагано ја одјебува крал!! :D

А ти кого би одбрал некоја што цел живот ја сакаш или некоја што ја гледаш само како другарка ?
Дај бе не бидете дволични,Сакура никад не го сакала Наруто никад нема ни да го сака,ако му направи така,истото му го прави што тој и го прави на Хината. :D

И кај ладно ја одебал,умре во себе,сфати дека Сакура не чувствува апсолутно ништо за него и никогаш нема да почувствува,одма сфати дека лаже.

Иначе убаво што си се навлекол,па поредовен да бидеш на темава ! :)

Што му се змарате со романсиве мене тапа ми било од секогаш искрено...И така Наруто ради реда ја следам не оставам нешто што сум почнал па бар нека има интересни борби за другово уво не ми чуе :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom