Naruto

• Креатор на темата Креатор на темата Hurin
  • Време на започнување Време на започнување
Генџицу веројатно е.

Штета што Какаши е Какаши па ќе мора Киши да го остави жив,глупо ми е тоа што не ги убива главните ликови,војна се води од побитните само Неџи умре.......

015_05_08_2013_07_13_45.png

Претпоставувам мислите на овој дел (доле лево) што држи вода дека можеби е генџутсу. Хмм али ако се сеќавам добро ваков сличен момент имаше и во борбата Мадара vs Хаши точно пред Хаши да го ''убие'' Мадара дали тоа значи дека Хаши бил под генџутсу?? Којзнае..
Но исто и доста веродостојно е тоа дека цело негово тело е од Зетсу освен главата.

Генџицу веројатно е.

Штета што Какаши е Какаши па ќе мора Киши да го остави жив,глупо ми е тоа што не ги убива главните ликови,војна се води од побитните само Неџи умре.......
де бре ставајте у спојлери ..
...Неџи си загинал :(:(

де бре ставајте у спојлери ..
...Неџи си загинал :(:(
хахах епа ти брат што бараш на темава ако само анимето го следиш ? :icon_lol:

Кај нема луѓе за дискусија па уште и да се ограничуваме во постовите. :pos:

Фати си ја мангата не се труј со филери,јас не се сеќавам кога последен пат изгледав епизода од Наруто......мислам беше кога тој војникот и се припуштаваше на Сакура а оваа ладно го одби зошто уште е заљубена во Сасуке.

хахах епа ти брат што бараш на темава ако само анимето го следиш ? :icon_lol:

Кај нема луѓе за дискусија па уште и да се ограничуваме во постовите. :pos:

Фати си ја мангата не се труј со филери,јас не се сеќавам кога последен пат изгледав епизода од Наруто......мислам беше кога тој војникот и се припуштаваше на Сакура а оваа ладно го одби зошто уште е заљубена во Сасуке.
Да знаеш многу сакам да си пратам мангата, али го нема чуството како во анимето и епизодата ми пројде многу обично. После џабе и да го гледам анимето.. Сваќаш, не сакам да си кварам филинг :D Инаку знам што се случува, читам по страна две од мангите :D

Абе ме чуди сите ги вратија само Hidan го нема o_O

Абе ме чуди сите ги вратија само Hidan го нема o_O
Хидан не е мртов, поради тоа неможе да го оживеат...Како и да е, има некои багови ( грешки ) и во Наруто... Јас уште неможам да разберам како Обито успеал да се бори против Минато на 16-17 годишна возраст...

Хидан не е мртов, поради тоа неможе да го оживеат...Како и да е, има некои багови ( грешки ) и во Наруто... Јас уште неможам да разберам како Обито успеал да се бори против Минато на 16-17 годишна возраст...
Итачи на 7 години имал мудрост на хокаге, на 13 го масакрира 2-от најсилен клан во Наруто -свет, Сасуке и Наруто на 15/6 години god tiers можат сами да го ебат цел свет бааеехх не ми е толку чудно ова со Обито. Кога ќе видиш го имаше Мадара за ментор имаше Мангекју шаринган и бесмртно тело.
Единствената разлика е тоа што Обито беше бот до 13/4 години, а на 16 веќе се тепаше со Минато али нема везе :D

Итачи на 7 години имал мудрост на хокаге, на 13 го масакрира 2-от најсилен клан во Наруто -свет, Сасуке и Наруто на 15/6 години god tiers можат сами да го ебат цел свет бааеехх не ми е толку чудно ова со Обито. Кога ќе видиш го имаше Мадара за ментор имаше Мангекју шаринган и бесмртно тело.
Единствената разлика е тоа што Обито беше бот до 13/4 години, а на 16 веќе се тепаше со Минато али нема везе :D
Па тоа е чудното... Иначе Итачи имал помош од страна на Учиха Мадара за време на масакрот... Макар да не сум сигурен дали тоа бил Мадара или Обито...

А Саске си го видел ли да тренира, да го испоти газо ко Наруто или другите обични шиноби ?
Тие од учуха туку така си стануваат јаки, all that from coolness. :)

А Саске си го видел ли да тренира, да го испоти газо ко Наруто или другите обични шиноби ?
Тие од учуха туку така си стануваат јаки, all that from coolness. :)
3 години тренираше со орочимару али и шаринганот е OP :D

Абе сеа OP е,ама Наруто да не е ОР ?
Сеа татичко ќе му ја даде остантата пола сила од кјубито,мама претходно интервенираше. :D

Само да малку ги исфорсираа и двајцата,на ниво на хокаге се ебате.

Мадара колку не се замара со војнава,мислам дека со 1/20 им се "тепа" :icon_lol:
Сега кога ќе дојдат другиве сам ли ќе се тепа против 100 души ? :pos:

Некои да не го има гледано последниот филм од Наруто?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom