Naruto

• Креатор на темата Креатор на темата Hurin
  • Време на започнување Време на започнување
PewDiePie Абе мене Сакура ич не ми се допаѓа,ама Хинатата ме нервира ептен ич не ми е убава :pos: ! Ја сакам да се избаци некоја трета ,ама искрено Наруто не го личи со девојка како Хината,мирна и повлечена,чист пример Минато,мислам копија се со Наруто само што овој малце карактерот го има на мајка му :D
mute абе мене искрено најинтересно ми е тоа љубовни триаголници што како ќе се деси итн.. Кога гледам аним се фаќам за некоја сторија и додека не дознам што ќе се деси само барам нешто спојлери и такви ствари,на пр.Дали Луфи пак ќе се сретне со Шанкс.. Во Наруто баш тоа ми падна во око ми падна жал 20 пати и го спаси животот,знае дека го сака овој другиови се праеше да и удоволи а и јакото е што не се откажува,јако мото BELIVE IT :D :D :pos:

Еј дечки Наруто Шипуден нема да е крајот изгледа а? :D Како што читкам по нетов некои викаат дека ќе имало продолжение после војнава xD

Еј дечки Наруто Шипуден нема да е крајот изгледа а? :D Како што читкам по нетов некои викаат дека ќе имало продолжение после војнава xD

ќе се вика, животот на малиот наруто и пријателчињата, како што почнале..

ќе се вика, животот на малиот наруто и пријателчињата, како што почнале..
Абе тоа да многу почнаа да ја еб*т,ама како и да е многу јак впечаток имам досега од Наруто,не ги рачунам филерите тоа е апла за нигде :pos:

Andrew
Инзаги

What about Konohamaru? o_O

Konohamaru2.png

^Шо со него ? Наруто двојка, само без кјуби у него. Можда со него ќе се развива приказната даље па и тој хокаге да стане :D

^Шо со него ? Наруто двојка, само бе кјуби у него. Можда со него ќе се развива приказната даље па и тој хокаге да стане :D

Па дека рече Наруто малиот...
Конохамару е потенцијален, заразлика од неговите врсници. А и мислам дека нема потреба да споменувам каде што сам собори еден од Пеин..... :cool:

Па дека рече Наруто малиот...
Конохамару е потенцијален, заразлика од неговите врсници. А и мислам дека нема потреба да споменувам каде што сам собори еден од Пеин..... :cool:

е а кој му беше дедо море ? шо сакаш :D

Па за разлика од другите пред него Сaротоби може слободно да се каже каде,каде е најмудар xD.. Ја мислев првиот памет имал,сега кога видов Наруто еден,брат му Саске еден таков жешка глава само екцеси прае,а Минато но комент легенда ама не е Сарутоби тип .. :D
Сега ако почнат да прават серии од типот Минато малечок,Конохамару фјучр ќе изгуби вкус серијата! Најдобро според мене ако има продолжение да направат како Наруто ќе почнува да станува Хокаге,а филерите и специјалните изданија нека ги прават навраќање во минатото затоа што искрено кога излагаат надвор од тема ми иде на смеење какви глупи работи гледам :pos:

Сакам да продолжи приказната со некоја нова војна од тип војна меѓу селата, сите против сите. Јако ќе биде. Што мислите ? Тоа од кога ќе заврши хаосов :)

Сакам да продолжи приказната со некоја нова војна од тип војна меѓу селата, сите против сите. Јако ќе биде. Што мислите ? Тоа од кога ќе заврши хаосов :)
Ќе биде многу јако,само сите против сите тешко да биде зошто Наруто со пола од другиве села бфф е xD

Наруто и Саске ќе го уништат злото. Завршува првиот дел од Шипуден...... loading............
....... почнува другиот дел каде и двајцата сакаат да станат Хокаге, но никој не попушта. Ќе има борба каде што ќе се борат Саске и Наруто, слична борба на Хаширама и Мадара, исти к*рац во различно паковање...
И така.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom