Naruto

• Креатор на темата Креатор на темата Hurin
  • Време на започнување Време на започнување
Тобирама е најдобар хокаге бе, се знае што е прав маж а не она емо педерите учиха..

Тобирама е најдобар хокаге бе, се знае што е прав маж а не она емо педерите учиха..
Подуја со Саске,искрено! Го загледав анимов ради него,ама претерува Киши!Ако направи уште Сакурата да ја добие врв ќе биде мислам..Го нема три години прае ретардирани работи,сака да го уништи селово и на крај иде и лајк а бос му вика на Наруто ќе бидам Хокаге :pos: умрев од смеење кога го читав чаптерот :D

Добаарр чаптер (y)

Btw
69431_291804157604521_586753306_n.jpg

:pos::pos:

мене омилен ми е неџи, има мн. јас стил на борба :D

Неџи...........умре. :icon_lol:

Тобирама на Мадара на Обито и на Саске може да им го цицне само. :D

Споилер :D Му го скрши филмот на другарчето :pos: Ама може да се гледа позитивно,увек е тука Хината,таа е бесмртна :LOL:

20 тина чаптери бев заостанал ама ги прочитав во еден здив. :icon_mrgr:

Иронијата е што Hidden leaf, па и целиот свет ќе биде спасен од страна на најдобриот villain Орочимару. Иронично е што после толку време демек се променил, ха ха ха. Ама како и да е тој е спасителот.... :D

Тобирама ептен гадно се однесува, се мисли дека е најјак. Но, до некаде и бил во право за да биди претпазлив со Учиха. За разлика од него брат му, Хаширама ми е поинтересен, прибран и не е летнат во облаци т.е. е! Сакаше да има мир во светот, односно да не војуваат клановите Сенју и Учиха, но Мадара имал други планови, а секако тука го потпалувал огнот и Тобирама.

Ми се гади од старцана Хирузен затоа што нареди Итачи да го убие целиот негов клан. А притоа да се приклучи и кон Акацки. Но, Итачи после Хаширама би ми бил потенцијален Хокаге, но за жал неговата судбина го однесла на друг правец. Но, умре како вистински шиноби!!

Kakashi still the best :vozbud: Edinstven lik koj nalikuva bar na ninja :D

Madara (y) Konecno eden prav negativec, se nadevam nema da me razocara.

Kakashi still the best :vozbud: Edinstven lik koj nalikuva bar na ninja :D

Madara (y) Konecno eden prav negativec, se nadevam nema da me razocara.

Најдобар негативец е (беше) Орочимару, најверојатно нешто има замислено Киши со него, што се однесува сега вака... можеби знае дека нема шанса да го уништи Мадара и Обито, па пробува преку хокагината да го уништи и после.... се знае, да ја уништи Коноха. :sneaky:

Најдобар негативец е (беше) Орочимару, најверојатно нешто има замислено Киши со него, што се однесува сега вака... можеби знае дека нема шанса да го уништи Мадара и Обито, па пробува преку хокагината да го уништи и после.... се знае, да ја уништи Коноха. :sneaky:
После предпоследниот чаптер каде што Оро беше comic relief...i lost faith in him :(

Леле со тие филерите,некогаш ми се толку досадни што ги скокам!

Леле со тие филерите,некогаш ми се толку досадни што ги скокам!
Ќути го упропастија анимето како Блич :facepalm:

Него што ќе кажете за последниов чаптер? Обито џинчурики, my ass :tapp:
На почетокот на чаптерот 90% мртов, а на крајот...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom