Naruto

• Креатор на темата Креатор на темата Hurin
  • Време на започнување Време на започнување
не си разбрал целосно.Сасуке прво рече дека ќе му се одмазди на старешините и данзо затоа што манипулирале со итачи.Но подоцна (после борбата со би)тој рече дека че му се одмаздел на сите затоа што сакал да сфатат како се чувствувал или така нешо беше,факт е дека сасуке се повеќе навлегува во темнината и не му е баш гајле за наруто и останато,ништо чудно ако не ја исчади сакура после средбата:smir: btw со к*р ќе му е на мадара уште еден шаринган ко има веќе eternal, највероватно мисли да гo затвори jubi(ten tailed) во саске и имаш mobile death note :vozbud::vozbud::vozbud:
Нее бе братт неможе да го направат Сасуке целосно лош и потчинет од некого не е тој,ТОЈ лик веруј :smir: За Сакура да ја исчади не верувам ипак рече дека ке го обновува кланот а тоа нема да биде со Карин ДЕФИНИТИВНО :kez::pos2: А тоа шаринганот не му штети на очите на Мадара? Пошто нели аматерацуто му ги гори очите на Сасуке (му ги троши) ? Ако го стави Јубито во него е тек тогаш ке биде опасно :vozbud:

Нее бе братт неможе да го направат Сасуке целосно лош и потчинет од некого не е тој,ТОЈ лик веруј :smir: За Сакура да ја исчади не верувам ипак рече дека ке го обновува кланот а тоа нема да биде со Карин ДЕФИНИТИВНО :kez::pos2: А тоа шаринганот не му штети на очите на Мадара? Пошто нели аматерацуто му ги гори очите на Сасуке (му ги троши) ? Ако го стави Јубито во него е тек тогаш ке биде опасно :vozbud:
мислам дека нема гајле мадара од оштета на очите бидејќи веќе има земено шаринган од брат му и мислам дека неможи да ослепи

иначе за саске реално гледано добро комуницира со карин па што се знае можеби на крајот ќе видиме неколку чудни двојки(хината и киба,наруто и сакура) итн.:salut:
П.С додуша можи и саске да има некој план што не го кажува и да се сврти против мадара.Се е можно

мислам дека нема гајле мадара од оштета на очите бидејќи веќе има земено шаринган од брат му и мислам дека неможи да ослепи

иначе за саске реално гледано добро комуницира со карин па што се знае можеби на крајот ќе видиме неколку чудни двојки(хината и киба,наруто и сакура) итн.:salut:
П.С додуша можи и саске да има некој план што не го кажува и да се сврти против мадара.Се е можно
Па нели му кажа Сакура на Наруто дека го сака и као демек не го сака Сасуке веќе али мислам дека ептен беше приметно тоа дека лаже како на брзина му го кажа ко со дете да збори :pos2: и Наруто добро ја спушти на крај мрзам луѓе што се лажат самите себе :jaj: незнам кој прв ќе го најде нели Сакура сама тргна да го бара сега(кој кур отиде ако не го сака уште?) па ке биде интересно,а тоа што викаш можно е да има некој план скриен Сасуке а и многу сцени не-покажани ке видиме....
ПС. Го имаш изгледано БОНДС филмов што беше минатото лето?

Па нели му кажа Сакура на Наруто дека го сака и као демек не го сака Сасуке веќе али мислам дека ептен беше приметно тоа дека лаже како на брзина му го кажа ко со дете да збори :pos2: и Наруто добро ја спушти на крај мрзам луѓе што се лажат самите себе :jaj: незнам кој прв ќе го најде нели Сакура сама тргна да го бара сега(кој кур отиде ако не го сака уште?) па ке биде интересно,а тоа што викаш можно е да има некој план скриен Сасуке а и многу сцени не-покажани ке видиме....
ПС. Го имаш изгледано БОНДС филмов што беше минатото лето?
епа реално гледано постојат 2 варијанти(јас толку можам да се сетам)
1.сакура му рече те сакам на наруто за да не го брка саске и да не се малтретира за него(и јас мислам дека највероватно е оваа варијанта најточна)
2.по толку време заедно и со помош на саи(маме му ебам) таа решава да признај дека тајно го сакала.
јас колку што читав на мангата таа го сака ако брат па сеа ќе видиме како ќе биде,факт е дека кишимото е тапа за романтични сцени па лошо бе покажани чувствата на сакура кон наруто.
BONDS ми е најкефски од сите наруто филмови:smir:

Стварно Саи многу гнасен и безкорисен лик у сторијава :jaj: додуша корисен ама само за Данзо и осеќам дека ке дојде дел од серијава кога ке го тупат со Саи и со тоа што неможе да се сети на своите емоции и љубовта кон брат му и Наруто пак ќе се обидува да помогне:tapp:....

најомилени ликови во наруто

еве едно прашање до вас:кој ви е најомилен лик во серијава?
да почнам со мене-итачи според мене е бог,ептен ми е криво дека толку рано умре и нема да учествива во кулминацијата во серијата.
исто така поголем дел од акацуки(освен хидан и зетсу).
на почетокот наруто ми беше многу дебилен ама сеа гледам се подобрува, чекам ваш одговор:salut:

еве едно прашање до вас:кој ви е најомилен лик во серијава?
да почнам со мене-итачи според мене е бог,ептен ми е криво дека толку рано умре и нема да учествива во кулминацијата во серијата.
исто така поголем дел од акацуки(освен хидан и зетсу).
на почетокот наруто ми беше многу дебилен ама сеа гледам се подобрува, чекам ваш одговор:salut:
Сакура, Гаара, Наруто.. итн.
Сакура - Иако први дел повеќе од времето беше бескорисна таа правеше некои работи колку толку, барем не ја тупеа со глупости.
Инер Сакура = win исто така XD.
Во 2ри дел беше стварно супер првиот арк, борбата против Сасори (најдобра борба според мене, не знам колку пати така на јутуб си ја гледам :D) , го спаси Канкуро итн. Во 2риот арк Sakura's Tears епизодата беше една од најемоцијалните.
А во мангата, шо знам сега малце е изгубена.
Гаара - Од првин го мразев, Санд Кофин..деад. Боринг.
Потоа стана поинтересен со Лее кога се тепаше па Саске и Наруто.
Наруто..кхм што знам, ваљда оти е главен лик иако на моменти стварно е досаден.

Хината - обожавам срамежливи женски, јбг.
Шикамару - интелегенцијата ја ценам најмногу кај луѓето, а Шикамару ја има во огромни количини.
Наруто - ме нервираше порано кога се инатеше за се и сешто, немаше трпение...сега созреа и ми се допаѓа како лик...башка и главен лик е.
Џираија - перверзњак, имаше голем допринос за хуморот во серијата.
Цунаде - јаки цицки :pos2: шала, шала...силна жена, со авторитет, тоа ми се допаѓа кај неа.
Орочимару - најдобриот лош лик во серијава...мрачен, омразен, лигав...

Ќе биде забавно сеа,дрк.У четврток излагаат новите епизоди.Конечно акција.

Naruto е за мали деца :smir:

Just kidding (делумно).

Ја утепаа инаку приказнава што е многу многу е ама 300 епизоде слушам Саске, саске, оричимара, Агатацки, аман и Драгонбол имаше многу епизоди ама приканзиве барем завршуваа и започнуваа нови овде се забораија.

Naruto е за мали деца :smir:

Just kidding (делумно).

Ја утепаа инаку приказнава што е многу многу е ама 300 епизоде слушам Саске, саске, оричимара, Агатацки, аман и Драгонбол имаше многу епизоди ама приканзиве барем завршуваа и започнуваа нови овде се забораија.
Голема е разликата меѓу едното и другото,неможам да ти ја објаснувам,се гледа дека не пратиш и онака нема да сфатиш,а за омилените ликови па вака
1-Сасуке:Затоа што има добра сторија позади него не испукува како Наруто за се и сешто со други зборови не е петарда,смирен не обожава да покажува емоции ама затоа кога ги покажува е интересно и битно.
2-Хината: Срамежлива и фина со еден збор-ЈАКА :smir:
3-Сакура:Порано беше обична фан грл на Сасуке како и Ино и повеќето други,но со тек на време созреа и порасна и покажа дека стварно го сакала авенџеров и е способна да се грижи сама за себе.
4-Шикамару:Многу опуштен лик,тешка мрза,ако сака е способен многу да направи ама АКО :tv:
5-Јираја :pos2: тежок перверзњак и многу смешен лик.
6-Итачи:Ако не физички тогаш психички најјак лик во серијава,има направено огромни жртви си го убил цел клан дури и своите родители,само еден човек неможел да убие....брат му,и за што? за да се одржува во живот само за да биде убиен од него....дефинитивно најдлабок лик во серијава.

Голема е разликата меѓу едното и другото,неможам да ти ја објаснувам,се гледа дека не пратиш и онака нема да сфатиш,а за омилените ликови па вака
1-Сасуке:Затоа што има добра сторија позади него не испукува како Наруто за се и сешто со други зборови не е петарда,смирен не обожава да покажува емоции ама затоа кога ги покажува е интересно и битно.
2-Хината: Срамежлива и фина со еден збор-ЈАКА :smir:
3-Сакура:Порано беше обична фан грл на Сасуке како и Ино и повеќето други,но со тек на време созреа и порасна и покажа дека стварно го сакала авенџеров и е способна да се грижи сама за себе.
4-Шикамару:Многу опуштен лик,тешка мрза,ако сака е способен многу да направи ама АКО :tv:
5-Јираја :pos2: тежок перверзњак и многу смешен лик.
6-Итачи:Ако не физички тогаш психички најјак лик во серијава,има направено огромни жртви си го убил цел клан дури и своите родители,само еден човек неможел да убие....брат му,и за што? за да се одржува во живот само за да биде убиен од него....дефинитивно најдлабок лик во серијава.

Ги имам изгледано сите епизоди што се испаднати и добро знам за што е серијава. Тебе треба да ти биде јасно пред се дека е клон на Драгонбол и тоа многу послаб клон.

-Учителот на Наруто е превезњак цело време е по жени (звучи познато учителот на Гоку?)
-Наруто и Гоку и двајцата не се луѓе туку супер ѕверови со сила пооглема од онаа на обичните луѓе
-Главен мотив во серијата е дека новата генерација ја наследува старата и тоа тие стануваат посилни и подобри (ова е појава и во двете серии)
-Во двете серии има deux ex машина на борба против посилните непријатели. Секогаш одат вежбаат или развиваваат некоја нова техника за да станат посилни.
-И Наруто и Гоку сакаат да ги заштитат прјателите до крајна мера што не знаат кога да се откажат.
- И Гоку и Наруто немаат родители (освен како дух во многу ретки секвенци кога им се покажува да ги водат едниот дедото другиот таткото)
Има уште ама сега не ми текнуваат сите.

Ги имам изгледано сите епизоди што се испаднати и добро знам за што е серијава. Тебе треба да ти биде јасно пред се дека е клон на Драгонбол и тоа многу послаб клон.

-Учителот на Наруто е превезњак цело време е по жени (звучи познато учителот на Гоку?)
-Наруто и Гоку и двајцата не се луѓе туку супер ѕверови со сила пооглема од онаа на обичните луѓе
-Главен мотив во серијата е дека новата генерација ја наследува старата и тоа тие стануваат посилни и подобри (ова е појава и во двете серии)
-Во двете серии има deux ex машина на борба против посилните непријатели. Секогаш одат вежбаат или развиваваат некоја нова техника за да станат посилни.
-И Наруто и Гоку сакаат да ги заштитат прјателите до крајна мера што не знаат кога да се откажат.
- И Гоку и Наруто немаат родители (освен како дух во многу ретки секвенци кога им се покажува да ги водат едниот дедото другиот таткото)
Има уште ама сега не ми текнуваат сите.
И што???сите поредби ти се меѓу наруто и гоку по друго не се ништо слични сериите,и доста збориш оф топик ако ти се збори за драгонбол отвори тема.

И што???сите поредби ти се меѓу наруто и гоку по друго не се ништо слични сериите,и доста збориш оф топик ако ти се збори за драгонбол отвори тема.

Не знаев дека стана модератор (ах чекај не си), а не е ов топик овде се збори за Наруто, јас ти зборам дека едната е копија од другата.

Внимателно прочитај ги споредбите не се споредува само Гоку и Наруто туку и начинот на водење на борби во цртаните, учителите кои ги водат главните карактери, ја заборавив споредбата Саске, Вегета еве сега ќе ја англасам и таа вегета глуми кул арогантен карактер слично како Саске ама секогаш се нервира кога Наруто/Гоку ќе отиде пред него, и се споредува главната тема. Самиот Наруто е копија на Драгонбол и тоа е факт.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom