Naruto

• Креатор на темата Креатор на темата Hurin
  • Време на започнување Време на започнување
Бла бла епа мора да има и љубовни приказни и слично во секоја сторија. Само мислам дека изгледа Наруто и Хината би биле парот, не Наруто и Сакура. Ај ќе видиме понатаму...ова баш и не е делот што ме интересира.

Бла бла епа мора да има и љубовни приказни и слично во секоја сторија. Само мислам дека изгледа Наруто и Хината би биле парот, не Наруто и Сакура. Ај ќе видиме понатаму...ова баш и не е делот што ме интересира.

и јас така мислам бидејќи наруто ќе и даде корпа на сакура затоа што знае дека е несигурна во тоа што го кажа
+мислам дека тој веќе приоритет му е сасуке да го "избави од темнината" и веќе има некои чувства за хината
како и да е овон нов и позрел наруто почнува да ми се допаѓа(се надевам дека нема да ме демантира следниот чап.):pos2:
како и да е мислам дека киши згреши што не почека со (лажново)исповедување на сакура и да се сконцентрира на борбата на кисаме со килер би што мисалм дека ќе биде засенета од настанов
а 100 % сум сигурен дека ќе пукаат коски и заби:vozbud:

Конечно направија таков чаптер али нормално мораа да го замотаат.
Ви реков дека ќе му го рече тоа.Докажува дека Сакура пораснала на некој начин(не е веќе Сасске-кун Саске-кун -.-)
Килер Бее вс. Кисаме баш и не ме интересира.Борба против волове, Couldn't care less-.-

Конечно направија таков чаптер али нормално мораа да го замотаат.
Ви реков дека ќе му го рече тоа.Докажува дека Сакура пораснала на некој начин(не е веќе Сасске-кун Саске-кун -.-)
Килер Бее вс. Кисаме баш и не ме интересира.Борба против волове, Couldn't care less-.-
не сум баш сигурен дека пораснала.до пред 10 поглавја :drk: на саксе а сега оп по разговорот со саи смени мислење за наруто дека имала чувства па незнам шо
единствено шо и е во план нејзе е да го натера наруто да престани да го брка саске но неверувам дека тоа ќе се случи туку напротив, приоритет му е саске на наруто

а борбата keller bee со kisame не верувам дека че биди борба на волове туку напротив
мислам дека кисаме со борбава ќе доткажи дека е во топ 3 во акацуки

не сум баш сигурен дека пораснала.до пред 10 поглавја :drk: на саксе а сега оп по разговорот со саи смени мислење за наруто дека имала чувства па незнам шо
единствено шо и е во план нејзе е да го натера наруто да престани да го брка саске но неверувам дека тоа ќе се случи туку напротив, приоритет му е саске на наруто

а борбата keller bee со kisame не верувам дека че биди борба на волове туку напротив
мислам дека кисаме со борбава ќе доткажи дека е во топ 3 во акацуки
Да де, сака да престане да го трчка, и јас истото го мислам.
Сепак емоциите се глупаво прикажани во мангата, шо знам.
Лол, Акацки толку и се.Сите испоумреа(не ја рачунам Така овде).
Конан така ја оставиа..не е фер.Сега на сите им дадоа па ај и на Кисаме ваљда.Кога на Киши не му е тешко да црта такви мутанти -.- :(
Мислам дека ќе победи Кисаме и после ќе биде она..истото ко Гара..и таму ако се најдат сите..(ќе биде орта копа).Треба да ја уништат таа статуата каде што ги собираат ѕверовите само(Пеин е умрен, неможе да ја сумонира друг мислам).

дечки како мислите дека ќе заврши наруто шипуден и дали мислите дека ќе има основа за 3 дел(искрено мисалм дека е невозможно)???

Да де, сака да престане да го трчка, и јас истото го мислам.
Сепак емоциите се глупаво прикажани во мангата, шо знам.
Лол, Акацки толку и се.Сите испоумреа(не ја рачунам Така овде).
Конан така ја оставиа..не е фер.Сега на сите им дадоа па ај и на Кисаме ваљда.Кога на Киши не му е тешко да црта такви мутанти -.- :(
Мислам дека ќе победи Кисаме и после ќе биде она..истото ко Гара..и таму ако се најдат сите..(ќе биде орта копа).Треба да ја уништат таа статуата каде што ги собираат ѕверовите само(Пеин е умрен, неможе да ја сумонира друг мислам).
добро сакав да кажам дека во комплетна постава акатцки(без тоби и така) кисаме е во топ 3 барем тоа е мое мислење:salut:

дечки како мислите дека ќе заврши наруто шипуден и дали мислите дека ќе има основа за 3 дел(искрено мисалм дека е невозможно)???
Ке има бе не завршува за брзо време тоа,после ке измислат децата на Наруто и Сасуке ке се тепаат меѓу себе или синот на Сасуке кој ке го има со Сакура ке му биде ученик на Наруто...итн итн

Ке има бе не завршува за брзо време тоа,после ке измислат децата на Наруто и Сасуке ке се тепаат меѓу себе или синот на Сасуке кој ке го има со Сакура ке му биде ученик на Наруто...итн итн
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
тако звана шпанска серија сихноризирана на јапонски:pos2:

дејки ај пишете нешто да не оди темава на 2 страна:smir:

Ајде,
како ве бендиса последнио чаптер, зошто мислите дека Саи шпионираше со клон дури збораја Сакура и другите?

Јас мислам за да му кажи на Наруто шо мисли да прај.

Ајде,
како ве бендиса последнио чаптер, зошто мислите дека Саи шпионираше со клон дури збораја Сакура и другите?

Јас мислам за да му кажи на Наруто шо мисли да прај.
највероватно саи сака да му кажи нешто на наруто.Како што се и очекуваше идејата на сакура е да го натера наруто да престани да го бара саксе со тоа што таа му изјави "љубов".и највероватно по неколку чаптери ќе гледаме bitch fight karin vs. sakura за саске:toe:

П.С таман го пофалив кисаме за малце од молив ќе загинеше:pos2::pos2:

највероватно саи сака да му кажи нешто на наруто.Како што се и очекуваше идејата на сакура е да го натера наруто да престани да го бара саксе со тоа што таа му изјави "љубов".и највероватно по неколку чаптери ќе гледаме bitch fight karin vs. sakura за саске:toe:

П.С таман го пофалив кисаме за малце од молив ќе загинеше:pos2::pos2:

Јако беше со моливо :vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom