Naruto

• Креатор на темата Креатор на темата Hurin
  • Време на започнување Време на започнување
Ууу, да, би4 фајт, јеее.Ама нема да се деси.
Прво, Саске и Карин се во друг свет.
Второ додека ги најдат..а па и кога ќе ги најдат..чудо :D
Sai мислам виде некој од овие каге, или можеби нешто со Данзо.Не верувам дека ќе ја предаде Сакура
Борбата иако не очекував, интересна ми беше =p

највероватно саи сака да му кажи нешто на наруто.Како што се и очекуваше идејата на сакура е да го натера наруто да престани да го бара саксе со тоа што таа му изјави "љубов".и највероватно по неколку чаптери ќе гледаме bitch fight karin vs. sakura за саске:toe:

:pos2:
Оууу тоа дефинитивно,башка се приметува дека Сакура уште трие на "бегалецов" а и така ке биде до крај,тоа што му го изнакажа на Наруто беа чисти глупости,у лутина демек не го сакам веќе Сасуке криминалец е ова она ај сеа ке се убедуваме сами себе :jaj: :tv: и сеа као демек сама ке го бара и ке биде BITCH FIGHT со Карин :pos2:

пс. Кисаме изненадува......непријатно :tv:

Абе ова од шипуден раскажуете или нешо друго ова?

Понапред е мангата ама анимето се доближува пребрзо...сигурно ќе излезат некои филери сега...Сора, Гурен енд шит.

Понапред е мангата ама анимето се доближува пребрзо...сигурно ќе излезат некои филери сега...Сора, Гурен енд шит.
мислам дека ќе се направи пауза од декември до средината на јануари заради празниците(мисалм дека и таму имаат некакви) па од кај 17-18 јан. да почнатда емитуваат како сезона 7
а мангата мисалм дека ќе продолжид да си тера без оглед на празниците:salut:

мислам дека ќе се направи пауза од декември до средината на јануари заради празниците(мисалм дека и таму имаат некакви) па од кај 17-18 јан. да почнатда емитуваат како сезона 7
а мангата мисалм дека ќе продолжид да си тера без оглед на празниците:salut:

Нееееееееееееееееееее, сакам да ја видам борбата со Пејн ! - анимирана.

Незнам со Гурен и Јуукимару филерот мене ми беше ок дури и повеќе од ок :toe: иначе Јираја умре во епизодиве,следната изгледа почнува борбата Сасуке-Итачи или грешам??

Нееееееееееееееееееее, сакам да ја видам борбата со Пејн ! - анимирана.
ова по моја претпоставка го кажувам немора да е точно:wink:

Незнам со Гурен и Јуукимару филерот мене ми беше ок дури и повеќе од ок :toe: иначе Јираја умре во епизодиве,следната изгледа почнува борбата Сасуке-Итачи или грешам??

и јас така мислам ама изгледа оваа недела неам да има епизода ама не сум сигурен:toe::salut:

ама па затоа пак ќе има special t.e 2 во еден ден на 18-19 ноември

и јас така мислам ама изгледа оваа недела неам да има епизода ама не сум сигурен:toe::salut:

ама па затоа пак ќе има special t.e 2 во еден ден на 18-19 ноември
Тие се најмерачки ама секоја недела да ги даваа по две така ке се стигнат со мангата :tv:

Уххх добар чаптер...Па и не останаа многу од Акатсуки, но оние што останаа се машини.

мене ме интересира што му е планот на данзо за ао и како ќе изреагира мизукаге ако ао е убиен од данзо. да не појди алијансата по вода?:toe:
полесно ќа биде за мадара после:salut:

едит:читав на еден блог дека мангата че заврши негде април следната година :nesvest::nerv:

мене ме интересира што му е планот на данзо за ао и како ќе изреагира мизукаге ако ао е убиен од данзо. да не појди алијансата по вода?:toe:
полесно ќа биде за мадара после:salut:

едит:читав на еден блог дека мангата че заврши негде април следната година :nesvest::nerv:
ТЕОРИЈА НЕМА :smir: Мене само едно не ми е јасно зошто сите кагиља му се ставија на Сасуке да го рокнат кога човекот дојде да му се освети на Данзо само и толку :toe: Сега Мадара ке го учи за да стане звер и да му ги земе очите ШАРИНГАНОТ али ке се заебе како Орочимару :pos2: Во врска со мангава добра беше БИИ ке си умре или ке го спаси некој во последен момент како и да е Кисаме е звероња :vozbud:

ТЕОРИЈА НЕМА :smir: Мене само едно не ми е јасно зошто сите кагиља му се ставија на Сасуке да го рокнат кога човекот дојде да му се освети на Данзо само и толку :toe: Сега Мадара ке го учи за да стане звер и да му ги земе очите ШАРИНГАНОТ али ке се заебе како Орочимару :pos2: Во врска со мангава добра беше БИИ ке си умре или ке го спаси некој во последен момент како и да е Кисаме е звероња :vozbud:
не си разбрал целосно.Сасуке прво рече дека ќе му се одмазди на старешините и данзо затоа што манипулирале со итачи.Но подоцна (после борбата со би)тој рече дека че му се одмаздел на сите затоа што сакал да сфатат како се чувствувал или така нешо беше,факт е дека сасуке се повеќе навлегува во темнината и не му е баш гајле за наруто и останато,ништо чудно ако не ја исчади сакура после средбата:smir: btw со к*р ќе му е на мадара уште еден шаринган ко има веќе eternal, највероватно мисли да гo затвори jubi(ten tailed) во саске и имаш mobile death note :vozbud::vozbud::vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom