Седи бе!Добро знаеме дека е Kakashi's year али ова е претеризам, па и едо да беше ќе му се потрошеше чакрата и ќе цркнеше.
какаши ти е шизик бе батка не може он у лоша ситуација да се најде..Добро знаеме дека е Kakashi's year али ова е претеризам, па и едо да беше ќе му се потрошеше чакрата и ќе цркнеше.
оваа ми е страв да ја поставам до шпоре да не почни да мириса
оваа ми е страв да ја поставам до шпоре да не почни да мириса
нови материјали се тоа, имаат повисока температура на топењеоваа ми е страв да ја поставам до шпоре да не почни да мириса
Па искрено глупо веќе стана. Тоа што го направи киши на крајот од пеин аркот беше LAME. Иначе умреа некои небитни луѓе од војската. Од главните само овој сега и најверојатноПретераја со смртта последните чаптери, пепел сите ги направија. R.I.P за детето од последниот чаптер (не сакам да давам спојлери)
Се беше добро и убаво до Пеин.Па искрено глупо веќе стана. Тоа што го направи киши на крајот од пеин аркот беше LAME. Иначе умреа некои небитни луѓе од војската. Од главните само овој сега и најверојатно
tsunade, ама не е потврдено
Анимето е катастрофа сега. Анимацијата во последните канон епизоди беше очајна а сега овој филер арков нема никаква логика. Мангата со последниот чаптер стана многу интересна, мислам дека ке биде многу добра наредниве неколку чаптериСе беше добро и убаво до Пеин.
После тоа се нешто ко сосила да вметнуваја непотребни епизоди и се повеќе и повеќе ја издолжуваја.Да се поднаполнат чаптери па да ја исчитам мангава.....
Другар,Па искрено глупо веќе стана. Тоа што го направи киши на крајот од пеин аркот беше LAME. Иначе умреа некои небитни луѓе од војската. Од главните само овој сега и најверојатно
tsunade, ама не е потврдено