Naruto

Член од
9 јули 2008
Мислења
256
Поени од реакции
75
1-Hashirama Senju
2-Tobirama Senju
3.Hiruzen Sarutobi
4.Minato Namikaze
5.Tsunade Ciclestata
Као станал Минато Хокаге, кога Хирузен уште бил жив и зашто после смртна на Минат пак е Хирузен?

Малце е збркувачки она со третиот и четвртиот може тоа да не ти е логично.
Тоа :/

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Као станал Минато Хокаге, кога Хирузен уште бил жив и зашто после смртна на Минат пак е Хирузен?

Тоа :/
Хах истото и мене ме мачи :icon_mrgr:
Најверојатно му го предал претстолот,но по смртта на Минато повторно се има вратено Сарутоби :unsure:

Andrew

ќ
Член од
27 октомври 2011
Мислења
5.832
Поени од реакции
15.261
Сарутоби кога остарел знаел дека кога тогаш ќе му дојде времето и го назначил Минато, татко му на Наруто, за четврт хокаге. Е сеа со нападот на Кјубито и Мадара вечерта кога Наруто се родил во борбата против Кјуби, Минато морал сам да се бори и со тоа загинува..
Така останува Сарутоби да продолжи до неговата смрт како трет и после доаѓа Тсунаде .....

јасно ?:D
--- надополнето: 3 септември 2012 во 12:55 ---
1-Hashirama Senju
2-Tobirama Senju
3.Hiruzen Sarutobi
4.Minato Namikaze
5.Tsunade Ciclestata
:pos:

Член од
18 септември 2012
Мислења
71
Поени од реакции
6
Ајдее сега и Сасуке ке се појави од никаде и се очекува добра тепачка 2вс2 помеѓу Наруто и Сасуке вс Мадара и Обито :vozbud:

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Некако слабо активност на темава....него што мислите ќе има 3то издание на Наруто и доколку е одговорот ''да'' дали би бил потребен уште еден серијал?

Јас искрено сакам да има 3 серијал во кој Наруто би имал 2-30 години и е Хокаге,титула која би требало да ја добие уште во Шипуден иако сум против тоа... :D

Kajgana Shop

На врв Bottom