Naruto

Член од
16 јануари 2011
Мислења
362
Поени од реакции
127
Другар,
сите од headquaters умреја, вклучувајки ги Шикаку (таткото на Шикамару, највероватно најпаметниот човек во Шиноби светот и таткото на Ино, мајстор за Mind Jutsu's
Не се овие небитни луѓе според мене, туку едни од поважните кои беа во битката, едниот правеше стратегии, другиот ги пренесуваше стратегиите... највероватно пак некако ќе ги оживеат, али ќе видиме, ако може Крилин да умре 5 пати во ДБЗ, ваљда можат и овие :P

имаше некакви шпекулации дека и Сакура ќе умри, и дека Сасуке ќе свател демек ја сака.. а за Цунаде, би требало да умри, со цел Наруто да стани Хокаге)
Абе да ама не е потврдено за нив. Само ја изгубија комуникацијата и демек умреле ама ништо не е сигурно, може се спасиле некако со некоја тактика на шикаку во последна секунда :D

А тсунаде ако преживее стварно ке биде глупо. Пресечена е на два дела. Единствено што може е да искористи некоја последна Healing техника и да ги излечи другите каге за да се придужат во битката против мадара.

А и најверојатно сега саске ке се појави во следниот чаптер. Пошто на последната страна од овој чаптер се појавува таа птицата што ја јаваше во борбата против данзо :)

Член од
31 јули 2012
Мислења
59
Поени од реакции
18
Абе да ама не е потврдено за нив. Само ја изгубија комуникацијата и демек умреле ама ништо не е сигурно, може се спасиле некако со некоја тактика на шикаку во последна секунда :D

А тсунаде ако преживее стварно ке биде глупо. Пресечена е на два дела. Единствено што може е да искористи некоја последна Healing техника и да ги излечи другите каге за да се придужат во битката против мадара.

А и најверојатно сега саске ке се појави во следниот чаптер. Пошто на последната страна од овој чаптер се појавува таа птицата што ја јаваше во борбата против данзо :)
На Wikia страната на наруто пиши дека касно сватиле дека биле на нишан тие, пред тоа мислеле рандом мават, па не избегале, така да... R.I.P. the greatest mind in the shinobi world

2

~2A

Гостин
Која борба ви остави најголееем впечаток во досегашниве епизоди на Наруто? :P

Мене Ли против Гaара.

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.679
деидара пртоив сасуке, хидан и какузо против ино-шика-чо и какши,сасуке против килер би и итачи, може да има и некоја др, ама нем и текнува

• Ми се допаѓа
Reactions: ~A~
Член од
31 јули 2012
Мислења
59
Поени од реакции
18
Која борба ви остави најголееем впечаток во досегашниве епизоди на Наруто? :P

Мене Ли против Гaара.
Какви ли само борби беа Итачи-Сасуке и Пеин со Џираија.. прекрасен Арк беше тој. Иначе за најголем впечаток, Гаара со Наруто, прилично интересна беше борба таа.

2

~2A

Гостин
Какви ли само борби беа Итачи-Сасуке и Пеин со Џираија.. прекрасен Арк беше тој. Иначе за најголем впечаток, Гаара со Наруто, прилично интересна беше борба таа.
Итачи -Сасуке да. ама Пеин со Џираија... се знаеше пред време дека оди да умри.. :icon_lol:

Други интересни борби од кои што се расплакав беше Хидан против Асума... :place:
Какаши против Хидан и Какузу....
Килер Би против Сасуке...

Член од
5 август 2012
Мислења
57
Поени од реакции
6
Го запостаивив малце , видов дека итачи ке го вратат од мртвите и ке зборува со саксе (во мангата) Што точно ке му каже?

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.156
Поени од реакции
23.298
Го запостаивив малце , видов дека итачи ке го вратат од мртвите и ке зборува со саксе (во мангата) Што точно ке му каже?
Брат, ти ако знајш на кај тераш јас од гроб ќе станам.

• Ми се допаѓа
Reactions: ~A~
2

~2A

Гостин
Читај ја соред мангата,а ако немаш гледано аниме,гледај го.
Си видел,ама кизнај што си видел,се кладам дека не знаеш ни кој го врати меѓу живите...

Член од
5 август 2012
Мислења
57
Поени од реакции
6
Читај ја соред мангата,а ако немаш гледано аниме,гледај го.
Си видел,ама кизнај што си видел,се кладам дека не знаеш ни кој го врати меѓу живите...
ПА незнам бе брат одамна не сум го гледал за запоставив оти ми стана досаден со тоа retro naruto :D па цекам малце повике да се соберат епизоди за да поцна да го гледам .
BTW онака прасав ме заинтересира ?:icon_lol:

Член од
31 јули 2012
Мислења
59
Поени од реакции
18
Пишав горе, не читате изгледа, што мислите, Кирил или Расеншурикен, кое џутсу е појако? Или не знаете што се тие? :P

2

~2A

Гостин
ПА незнам бе брат одамна не сум го гледал за запоставив оти ми стана досаден со тоа retro naruto :D па цекам малце повике да се соберат епизоди за да поцна да го гледам .
BTW онака прасав ме заинтересира ?:icon_lol:
Абе сигурно си ти до 250 и некоја епизода,не можи да не знаеш кој го врати меѓу живите Итачи.... :icon_mrgr:
Јас мислам имаш доволно епизоди за гледање до 291 сме ми се чини...
Што значи во тие 40тина епизоди 34-5 се уживање во војната што се случува...Мангата е понапред едно 15тина епизоди,читај ја ако сакааш,ако нејчиш чекај да излегуваат епизоди....
Ако ја дочитам мангата (сигурно денеска) ќе ти кажам што му има речено.

Член од
5 август 2012
Мислења
57
Поени од реакции
6
Абе сигурно си ти до 250 и некоја епизода,не можи да не знаеш кој го врати меѓу живите Итачи.... :icon_mrgr:
Јас мислам имаш доволно епизоди за гледање до 291 сме ми се чини...
Што значи во тие 40тина епизоди 34-5 се уживање во војната што се случува...Мангата е понапред едно 15тина епизоди,читај ја ако сакааш,ако нејчиш чекај да излегуваат епизоди....
Ако ја дочитам мангата (сигурно денеска) ќе ти кажам што му има речено.
КАбуто го врати сега ми текана, и Кабуто стана ногу јак му се спротистави на Мадара .

Член од
31 јули 2012
Мислења
59
Поени од реакции
18
КАбуто го врати сега ми текана, и Кабуто стана ногу јак му се спротистави на Мадара .
Другар, чим мислиш дека му се спротистави на Мадара.. ептен немаш гледано епизоди.. хахаха :D Еден спојлер мој, во последниот ковчег кој Кабуто го извади пред Тоби, кога мислиш ти дека му се спротистави на Мадара, нели Тоби се исплаши? Што мислиш, кој можи да е внатре во ковчегот? :P

Kajgana Shop

На врв Bottom