Naruto

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Пишав горе, не читате изгледа, што мислите, Кирил или Расеншурикен, кое џутсу е појако? Или не знаете што се тие? :P
Тешко прашање но мислам на исто ниво дека се :D
И двете имаат доста разорна моќ, но давам предност на Кирин дека е скоро невозможно да се одбегне...

2

~2A

Гостин
КАбуто го врати сега ми текана, и Кабуто стана ногу јак му се спротистави на Мадара .
Не му се спротистави на никого особено не на Мадара. :icon_mrgr:
И не беше Мадара,туку Тоби(Обито).Мавам тежок спојлер ќе фатам ќе ме истепаат. :icon_lol:

Член од
5 август 2012
Мислења
57
Поени од реакции
6
Не му се спротистави на никого особено не на Мадара. :icon_mrgr:
И не беше Мадара,туку Тоби(Обито).Мавам тежок спојлер ќе фатам ќе ме истепаат. :icon_lol:
Значи сепак до таму кај сто го гледав одесе дека е мадара сепак после тоа цитав , по други форумии викаа дека бил друграрот на какаши , и така натаки сепак и јас си помислив дека е мадара бидејце наведуваа дека користи други тела за да се инкарнира.
BTW сите членови на Акатски се еден вид бесмртн или долго живееле (не баш сите ама повекето :vozbud:)

2

~2A

Гостин
Значи сепак до таму кај сто го гледав одесе дека е мадара сепак после тоа цитав , по други форумии викаа дека бил друграрот на какаши , и така натаки сепак и јас си помислив дека е мадара бидејце наведуваа дека користи други тела за да се инкарнира.
BTW сите членови на Акатски се еден вид бесмртн или долго живееле (не баш сите ама повекето :vozbud:)
Само Хидан е бесмртен и сеуште е жив,иако фатил корења во дупката каде што го испрати Шикамару. :icon_mrgr:
Другите само се оживеани,нивните тела ги управува друг.
И не се само тие оживеани,туку и најдобрите со меч што се, сите џинчурики и познати и легендарни воини како што се Казекагина,Мизукагина,Раикаге итн....

Член од
5 август 2012
Мислења
57
Поени од реакции
6
Само Хидан е бесмртен и сеуште е жив,иако фатил корења во дупката каде што го испрати Шикамару. :icon_mrgr:
Другите само се оживеани,нивните тела ги управува друг.
И не се само тие оживеани,туку и најдобрите со меч што се, сите џинчурики и познати и легендарни воини како што се Казекагина,Мизукагина,Раикаге итн....
А за да го повикат тоа со десет опашки или десет очи му треба уше лисицата на наруто нели ?

2

~2A

Гостин
А за да го повикат тоа со десет опашки или десет очи му треба уше лисицата на наруто нели ?
Овде не сум баш сигурен,ама ми се чини од Кекаи или Генкаи ја имаше чакрата на џинурики-то од Наруто па некако го живеаја,ама не 100% чакрата...

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Овде не сум баш сигурен,ама ми се чини од Кекаи или Генкаи ја имаше чакрата на џинурики-то од Наруто па некако го живеаја,ама не 100% чакрата...
Кинкаку и Гинкаку (сребро и злато) браќата што биле во стомакот на Курама бе теле едно:D
Кекаи генкаи е сосем трета работа...како на пример што е шарингаот,бјакуган...лава,wood, фактички мешање на два елементи пример земја и вода= дрво :icon_mrgr:

2

~2A

Гостин
Кинкаку и Гинкаку (сребро и злато) браќата што биле во стомакот на Курама бе теле едно:D
Кекаи генкаи е сосем трета работа...како на пример што е шарингаот,бјакуган...лава,wood, фактички мешање на два елементи пример земја и вода= дрво :icon_mrgr:
Епа ги згрешив исто ко Муфине шо го грешам,а правилно е Мифуне... :icon_mrgr:

Член од
16 јануари 2011
Мислења
362
Поени од реакции
127
Почнаа со канон епизоди , прилично добра беше оваа освен почетните 5 мин :)

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Почнаа со канон епизоди , прилично добра беше оваа освен почетните 5 мин :)
Таман се израдував се враќаат на мангата пола епизода глупости беше и може едно добри 2 минути во флешбекс отидоа:facepalm:
Анимето е катастрофа.

Andrew

ќ
Член од
27 октомври 2011
Мислења
5.832
Поени од реакции
15.261
абе не знам за вас, ама нели поинтересно беше додека Оручимару беше главен негативец. Имаше поголема тензија и едвај чекав нова епизода..
Сеа некако му снемува идеи на Кишимото и ја тупи околу една работа.. Како романтичарска книга ебаго :)
Ама фејворит аниме и манга си е фејворит.
Одамна не сум минал од тука ееј :D

2

~2A

Гостин
абе не знам за вас, ама нели поинтересно беше додека Оручимару беше главен негативец. Имаше поголема тензија и едвај чекав нова епизода..
Сеа некако му снемува идеи на Кишимото и ја тупи околу една работа.. Како романтичарска книга ебаго :)
Ама фејворит аниме и манга си е фејворит.
Одамна не сум минал од тука ееј :D
И мене ми беше омилена серија Наруто се додека не "прочепкав" и други аниме серии.... ;)

Анимацијата мнооогу лоша и премногу ја тупат!

Andrew

ќ
Член од
27 октомври 2011
Мислења
5.832
Поени од реакции
15.261
И мене ми беше омилена серија Наруто се додека не "прочепкав" и други аниме серии.... ;)

Анимацијата мнооогу лоша и премногу ја тупат!
абе ајде бегај, издаицо ! :D:P
да не беше Наруто уште Спајдермен ќе гледаше :D
мало поштовање молим те :)

Kajgana Shop

На врв Bottom