Naruto

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.156
Поени од реакции
23.298
Уште колку дешавки треба да се случат во анимето за да видиме и ние ( мрзите шо не читаме манга и не сме манги ) ова со Обито ?

Член од
31 јули 2012
Мислења
59
Поени од реакции
18
Рачунај, чаптер кој сега е Аниме излезе во Април некаде 2011, така да многу треба да чекаш да стигниш до сегашниот 599 чаптер :D

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Мислам скоро сите не изненади Киши со Обито скоро никој не очекуваше дека е он :D Но тогаш дали човекот што се бореше со Минато е вистинскиот Мадара,бидејки стварно нема логика да е Обито :unsure:

Andrew

ќ
Член од
27 октомври 2011
Мислења
5.832
Поени од реакции
15.261
Уште колку дешавки треба да се случат во анимето за да видиме и ние ( мрзите шо не читаме манга и не сме манги ) ова со Обито ?
ќе почекаме ама барем ќеф е да го гледаш анимирано :LOL:

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.156
Поени од реакции
23.298
И белки дотогаш ќе ја оправат анимацијата. Обичното Наруто и шупиден до некаде имаја добра да не речам супер анимација, ама некаде кај борбата со Пеин ја усраја работата.

Член од
31 јули 2012
Мислења
59
Поени од реакции
18
Мислам скоро сите не изненади Киши со Обито скоро никој не очекуваше дека е он :D Но тогаш дали човекот што се бореше со Минато е вистинскиот Мадара,бидејки стварно нема логика да е Обито :unsure:
Јас очекував, заради говорот на Обито пред да умре, го цитирам: "Just as Kakashi and I were beginning to get along... I couldn't tell Rin... that I loved her... I wish... I could've spent more time... with everyone...". Така да отприлика верував. Иначе пред некое време дадов своја теорија дека Обито преживеа поради Зетсу, тој му дезајнира телото, и кога тој се врати во Коноха, виде дека Рин ја убива некој Учиха (замислете Рин случајно да го слушнала заговорот на Учиха, тогаш тие морале да ја убијат), па затоа Обито стекна таква омраза кон Учиха кланот и Коноха, што реши да им се одмазди. Кој е најсилен жив човек во Коноха кој го исполнува својот полн потенцијал? Се разбира, Учиха Мадара. Тој го истренирал, му објаснил се за историјата, го научил секакви Џутсуа, и така натаму. Така се објаснува како се знаел со Мадара и како поради него се здобил со идејата moon's eye plan. Засега вака стои моето мислење, се надевам дека вака ке биди, бидејки стварно Обито е предобра личност (добра во поглед на интересна, иначе лош е по карактер сега, You either die a hero or you live long enough to become the villain) ми стана омилен со само 2 епизоди, сакам да преживее, некако да свати дека се што прави моментално е лошо и дека ке се одлучи за мир.

Член од
1 август 2009
Мислења
453
Поени од реакции
960
Мене не ме изненади, ова го очекував веќе година-две, се израдував што веќе конечно дознавме. Си ја напишав и целата теорија пред неколку страни, таму објаснувам за борбата со Минато, ако сакаш прочитај.

Мојата теорија е ваква: Телото на Обито беше уништено, така Затсу му направи тело на Обито и Обито стана Тоби. А Тоби (Обито) ја мрази Коноха и Учиха кланот бидејки некој од Учиха ја убил Рин, и зато му помогна на Итачи и затоа ја мрази Коноха. Ке видиме среда кој е, но според мене, вака треба да биди :D
Инаку, телото не му е уништено, само оштетено му е, на пример раката. За случувањата со Рин не можеме многу да претпоставуваме, се' уште се возможни повеќе работи. Можно е и таа веднаш по несреќата да се вратила кај Обито за да го негува, па некако некој потоа со цел да му го земе телото, го уценувал користејќи ја Рин. Можно е и таа да била убиена или пак, како што јас мислам, само го натерале Обито да мисли така. Но, не верувам дека Обито некогаш ќе ја мрази Коноха. Мислам дека Обито не е ниту сега лош, никогаш не сака борба, само е искористено неговото тело и е потиснат.

2

~2A

Гостин
Излезе 277 епизода.
Со секоја излезена епизода се полошо и полошо се нацртани ликовите... :tapp:

П.с. ако може некој да ми ја најде на јутубе soundtrackot што е ко че почнува серијата..?
Благодарам однапред!

Член од
9 јули 2008
Мислења
256
Поени од реакции
75
Сега кога го читав последниот број од мангата видов дека има нешто што не ми прави логика во приказнава, али за секој случај ај да прашам: Може ли некој да каже по ред како идат Хокагето?

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Сега кога го читав последниот број од мангата видов дека има нешто што не ми прави логика во приказнава, али за секој случај ај да прашам: Може ли некој да каже по ред како идат Хокагето?
1-Hashirama Senju
2-Tobirama Senju
3.Hiruzen Sarutobi
4.Minato Namikaze
5.Tsunade Ciclestata

Andrew

ќ
Член од
27 октомври 2011
Мислења
5.832
Поени од реакции
15.261
Малце е збркувачки она со третиот и четвртиот може тоа да не ти е логично.

Kajgana Shop

На врв Bottom