а ако е вмешан Итачи ?Јас верувам дека ако телото на Обито е веќе вмешано, тогаш тоа тело го користи Изуна. Едноставно тој бил стар и слеп, му требало ново тело, а телото на Обито е како полн погодок бидејќи сите мислеле дека е мртов. Е сега телото на Обито било оштетено, па Зетсу морал да го поправи.
Ако Тоби е Обито и неговата омраза кон Коноха е бидејќи тие ја убиле Рин, тогаш од каде доаѓа неговата омраза кон Учиха? Јас неможам да најдам никакво објаснување тукаА не заборавајте дека и Мадара е тука поврзан, како што кажа тој самиот, го познавал Тоби
![]()
Итачи беше мртов иначе немаше да можат да го оживеат со Edo Tensei. Откако го прекинаа jutsu-то тој повторно се врати меѓу мртвите.а ако е вмешан Итачи ?
неговата смрт да е само инлузија ?
знаеме колку е моќен и се што може да направи, и можеби сето тоа што му го кажува на брат му е уствари прење на мозок за да сака да ја уништи Коноха..
па можеби ни самиот Зетсу не знае за тоа бидејќи можеби Итачи само го контролира телото на Тоби. Ако се сеќавате кога имаше нешто дека само Итачи може да го премине вистинскиот Мадара. Можеби не било лага..
кој знаеќе видиме за оваа моја луда теорија
![]()
на ова па не ми текнаИтачи беше мртов иначе немаше да можат да го оживеат со Edo Tensei. Откако го прекинаа jutsu-то тој повторно се врати меѓу мртвите.
Добро ти стои за Сасуке..Ќе видиш понатаму дека Сакура ќе ја претстават како многу моќна жена ќе речам бидејќи активно ќе учествува во војната против Тоби и ќе биде една од најдобрите медицински нинџи. Башка има неверојатна сила која ја немаат ни повеќето од машките ликови. Продолжи да гледаш.spoiler alert е цела тема...
Почнав од прва епизода, пред неколку дена.. Не мислев дека карактерот на Наруто ќе е претставен толку несовршено. Знаејќи какви се останатите аниме серии, очекував присеравање со величење и држење господови муда, но се прелажав. Навистина ми се допаѓа тоа што му се дадени сите негови мани и недостатоци, и на кој начин ги учи работите и се гради како главен лик. Само малце ме нервира што ликот на Сакура се занемарува. Дури во 12 епизода се покажува една нејзина способност, но се нагласува дека момчињата ќе ја надминат во секој поглед (дискриминација) И немора до толку да се става акцент на нејзините симпатии кон другиот пол, се знае девојките на таа возраст какви се. (мајчин инстинкт, сакаш сите да ги заштитиш ... )
Ама Какаши, кој карактер е... Само малце ми е меланхоличен и неможе ништо да го импресионира, но тоа пак му дава мистичност на целиот карактер зошто се мислиш „што ли има видено типот во животот“.
За Сасуке сеуште немам изградено цврсто мислење, но се некако ми стои дека малиот ќе им забие нож во грб за да ја постигне својата цел...
Нема шанси да е Обито, а?Нема шанси нешто друго освен окото на Обито да е на Тоби. Имајки предвид дека тој се бореше како возрасен против Минато во кое време Какаши беше дете. Ипак мислам дека ова е Изуна.
Да, број 599И званично Тоби е Обито ? И до кој број е мангата ?
океј си еНема шанси да е Обито, а?хахаха, ви велев јас, сигурен бев дека е Обито, не смееше да се дозволи онака да умри, кога нели рече, барем да и кажев на Рин дека ја сакам, не сакам вака да умрам. Слушајте ме мене
![]()