272 Ханзо vs Мифуне да не речам филер......Некако последната епизода не беше нај нај, но сепак беше добраОчекувам дека следната ке биди предобра оти ке биди интересно да се гледа Ино-Шика-Чо vs. Асума
![]()
Другар, имаш грешна дефиниција за филер ти, или не си знаел до сега или грешно си слушнал. Филер е епизода која ја нема во Мангата, туку е направена со цел да се продолжи Анимето колку да излезат што повеќе Чаптери за снимање.272 Ханзо vs Мифуне да не речам филер......
Грешно сум разбрал,ама епизодава повеќето време го истроши во минатото што се случувало,отколку борбата...Другар, имаш грешна дефиниција за филер ти, или не си знаел до сега или грешно си слушнал. Филер е епизода која ја нема во Мангата, туку е направена со цел да се продолжи Анимето колку да излезат што повеќе Чаптери за снимање.Иначе колку што знам јас, на 9-ти излегува 273 а не на 12-ти
некогаш тоа ми е поинтересно на менеГрешно сум разбрал,ама епизодава повеќето време го истроши во минатото што се случувало,отколку борбата...
Мене никогаш не ми сецка, гледам јас на narutospot.net иначе другите аниме ги гледам на animefreak.tvнекогаш тоа ми е поинтересно на мене
и овие новите плеери многу ме нервираат... сецкаат у пичку матер
кај вас како е ?
на психата удараат вакви работиПоследнава епизода беше доста интересна, иако би сакал Мифуне да покажеше малку повеќе skill, но истовремено и приказната беше доста добра, само што понекогаш сакам да видам повеќе акција одколку дробење за вистинските вредности во животот![]()
Даво мангата така ?
да да, наруто му ја скрши маската ^_^во мангата така ?
а и Какаши нешто почна да поврзува..да да, наруто му ја скрши маската ^_^
Епа едното око е од Обито, Бидејќи користат иста техника, истовремено Тоби зборуваше за животот на Какаши како одблиску да го набљудувал, ама како и да е ќе дознаеме во следниот чаптера и Какаши нешто почна да поврзува..
има шанси тој да свати пред да си каже Тоби.
нешто го потсеќа на Обито