Naruto

Член од
31 јули 2012
Мислења
59
Поени од реакции
18
Некако последната епизода не беше нај нај, но сепак беше добра :) Очекувам дека следната ке биди предобра оти ке биди интересно да се гледа Ино-Шика-Чо vs. Асума :D

2

~2A

Гостин
Некако последната епизода не беше нај нај, но сепак беше добра :) Очекувам дека следната ке биди предобра оти ке биди интересно да се гледа Ино-Шика-Чо vs. Асума :D
272 Ханзо vs Мифуне да не речам филер......
273 е борбата Асума vs неговиот тим ( Шика-Ино-Чо)..
Грррр кој че чека до 12ти август :( .

Член од
31 јули 2012
Мислења
59
Поени од реакции
18
272 Ханзо vs Мифуне да не речам филер......
Другар, имаш грешна дефиниција за филер ти, или не си знаел до сега или грешно си слушнал. Филер е епизода која ја нема во Мангата, туку е направена со цел да се продолжи Анимето колку да излезат што повеќе Чаптери за снимање. :) Иначе колку што знам јас, на 9-ти излегува 273 а не на 12-ти

2

~2A

Гостин
Другар, имаш грешна дефиниција за филер ти, или не си знаел до сега или грешно си слушнал. Филер е епизода која ја нема во Мангата, туку е направена со цел да се продолжи Анимето колку да излезат што повеќе Чаптери за снимање. :) Иначе колку што знам јас, на 9-ти излегува 273 а не на 12-ти
Грешно сум разбрал,ама епизодава повеќето време го истроши во минатото што се случувало,отколку борбата...

Andrew

ќ
Член од
27 октомври 2011
Мислења
5.832
Поени од реакции
15.261
Грешно сум разбрал,ама епизодава повеќето време го истроши во минатото што се случувало,отколку борбата...
некогаш тоа ми е поинтересно на мене :)

и овие новите плеери многу ме нервираат... сецкаат у пичку матер (n)
кај вас како е ?

Член од
31 јули 2012
Мислења
59
Поени од реакции
18
некогаш тоа ми е поинтересно на мене :)

и овие новите плеери многу ме нервираат... сецкаат у пичку матер (n)
кај вас како е ?
Мене никогаш не ми сецка, гледам јас на narutospot.net иначе другите аниме ги гледам на animefreak.tv

Amaterasu

123123113
Член од
17 април 2012
Мислења
1.262
Поени од реакции
1.335
Последнава епизода беше доста интересна, иако би сакал Мифуне да покажеше малку повеќе skill, но истовремено и приказната беше доста добра, само што понекогаш сакам да видам повеќе акција одколку дробење за вистинските вредности во животот :D

Andrew

ќ
Член од
27 октомври 2011
Мислења
5.832
Поени од реакции
15.261
Последнава епизода беше доста интересна, иако би сакал Мифуне да покажеше малку повеќе skill, но истовремено и приказната беше доста добра, само што понекогаш сакам да видам повеќе акција одколку дробење за вистинските вредности во животот :D
на психата удараат вакви работи :D

Amaterasu

123123113
Член од
17 април 2012
Мислења
1.262
Поени од реакции
1.335
Според новиот чаптер, следната недела би требало да дознаеме кој е вистинскиот идентитет на Тоби.

Amaterasu

123123113
Член од
17 април 2012
Мислења
1.262
Поени од реакции
1.335
а и Какаши нешто почна да поврзува..
има шанси тој да свати пред да си каже Тоби. :)

нешто го потсеќа на Обито
Епа едното око е од Обито, Бидејќи користат иста техника, истовремено Тоби зборуваше за животот на Какаши како одблиску да го набљудувал, ама како и да е ќе дознаеме во следниот чаптер :D

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Не е можно Тоби да е Обито,бидејки Обито е премлад да се бори со четвртиот(Минато).Муабетот дека шаринганот на Тоби е окото на Обито држи вода дека е исто како на Какаши.

Бтв да не знае некој како Какаши го активираше Мангекју шаринган ? o_O

Kajgana Shop

На врв Bottom