Narcos (2015)

• Креатор на темата Креатор на темата Zedd
  • Време на започнување Време на започнување
Каде може да ја слегнам новата сезона Мексико С2 ?

Колку и да се добри Наркос Мексико сезоните...

Нема во никој случај да се споредат со мини доку серијалов шо штотуку го изглеав

Нетфликс досеа нема направено ваков крими документарец и не верувам дека некогаш ќе направи

Језиво у пм , ова е повеќе од докуметарец ,ова е шокантна вистина..посебно последната епизода.

Ако бидат живи ликовите арно ќе биде ...

The Last Narc e најреалниот и најдобриот крими интервјуа документарец што сум го погледнал.

Колку и да се добри Наркос Мексико сезоните...

Нема во никој случај да се споредат со мини доку серијалов шо штотуку го изглеав

Нетфликс досеа нема направено ваков крими документарец и не верувам дека некогаш ќе направи

Језиво у пм , ова е повеќе од докуметарец ,ова е шокантна вистина..посебно последната епизода.

Ако бидат живи ликовите арно ќе биде ...

The Last Narc e најреалниот и најдобриот крими интервјуа документарец што сум го погледнал.

Да го гледам документарецов првин, или Narcos Mexico?

Да го гледам документарецов првин, или Narcos Mexico?
Narcos Mexico сезона 1 прво ... и после идеш на ова да видиш уствари колку е драматизирано и дали се споменува нешто од вистината.
Може и обратно оти наркос Мексико е забавна и брза серија за гледање и повеќе се фокусира за најглавниот лик од подземјето кој е ретко спомнуван во документарецот,сезона 2 е после случувањата од документарецот.

Иначе да нема збунки,сериите се на нетфликс а документарецот со 4 епизоди кој е мн подобар ако те занима реалност ,заговори и шок е на Амазон видео.

освен првата сезона ништо не вреди у серијава. И втора сезона не ни беше потребна. Во 2-3 епизоди можеше се да се скоцка. Толку ми беше досадна втората што не ја ни догледав. Една слика што би ја опишала серијава.

season-1-season-3-season-9-40885866.png

Ни Кали не ми беа интересни мене, камоли Мексико. Али јбг пари си прави продукцијата.

Мајкоебачка сцена. :drk:

освен првата сезона ништо не вреди у серијава. И втора сезона не ни беше потребна. Во 2-3 епизоди можеше се да се скоцка. Толку ми беше досадна втората што не ја ни догледав. Една слика што би ја опишала серијава.

Која прва сезона? Од Мексико или Колумбија?
За Колумбија би се сложил, за Мексико не. Мексико според мене стана интересна баш во втора сезона.

5ти Ноември

Мексико 3та сезона

за сите фанови ваљда последна сезона од Narcos целосно или не?

За сите фанови у случај да не знаете

:cujte:Почна трета сезона Наркос Мексико и најверојатно последна од серијалот Наркос

Го ебав денот утре со ова

:tvg:

Не им идат третиве сезони никако...

Шо бе не им идат ... Кали сезона 3 Наркос ми е најбоље од сите 6 сезони вкупно.

Ескобар ептен го развлекоа,Кали ми беше многу поинтересна,топ глума и интересни ликови.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom