Narcos (2015)

• Креатор на темата Креатор на темата Zedd
  • Време на започнување Време на започнување
Не дека они го направиле партнер пошто е педер туку дека тоа што бил педер не им ја сменила перцепцијата за него, едноставно Пачо бил ѕвер човек и имале доверба во него и поради тоа он не сака да им забие нож у грб.

Добра...

Занимливо ми е дали до толку им било страв да убијат федерален агент, па овие им идеа на журки, и слободно си шетаа.

Da be Pablo bil nikoj i nisto za toa tek koga snema pari go fatija. Ovie od Kali padnaa u stapica od DEA agentcinja na site sredstva i logistika sto ja imaa.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Мене сезонава ми беше подобра од првите 2, не знам дали ради тоа што со Ескобар имам изгледано повеќе филмови и документарци а со овие првпат се среќавам.
Има инфо дека богатството на Ескобар било 9 милјарди а овие правеле повеќе годишно и дека у 93та заработиле 15 милјарди, покрај кокаинот имале и доста легални бизниси, ебати империјата.

Ја завршив и јас конечно, предобра сезона, е сеа маката е што ќе треба да се чека една година за нова сезона.

Vredi li tretata sezona?
Voopsto nemam zelba nekako.

Што прашуваш бре :D
вреди и те како.
Плус, страшни латино женцки има, тоа ти е мотивација плус.

Шала на страна, вреди, интересно е опишана работата на Пена додека го истражува и разработува случајот на Кали Картелот, мене донекаде ми беше и повеќе интересна од првите две сезони со Ескобар. Пуштај ја :D

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Vredi li tretata sezona?
Вреди.
Секогаш вака сите губиме желба ако заврши приказната на главниот лик, ама доста често изненадуваат серииве во таков случај :D

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Што прашуваш бре :D
вреди и те како.
Плус, страшни латино женцки има, тоа ти е мотивација плус.

Шала на страна, вреди, интересно е опишана работата на Пена додека го истражува и разработува случајот на Кали Картелот, мене донекаде ми беше и повеќе интересна од првите две сезони со Ескобар. Пуштај ја :D

Онаа на Самедо е поранешна Мис Универзум.

Vredi li tretata sezona?
Вреди, особено последните 3-4 епизоди, многу се intense.

Да не има некој информации за следната сезона?

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom