Најубава форумџика за 2014 [ГЛАСАЊЕ]

И фрлив мерак на?

• Вкупно гласачи
    367
  • Гласањето е завршено на .
Пишете дека е обновена анкетата, да знаат луѓето бар да гласаат.
Нови слики што нема од жениве нема, ама барем гласањето да биде полегитимно со повеќе гласови.

Се надевам изборов кај машкиве нема да го удри некоја слична контраверзија ко овде до 30ти :D
Не драма квинаме ние за вакви глупости.

(Шкорпи, собери луѓе да ме гласаат, имаш пиво и поддршка за ЛГБТ од мене, заслужуем повише од 0%, @Vespertine е нелојална конкуренција)

Јас не се предавам!!! Кај и да е ќе ја дисквалификуваат бебуш, после некој ќе ја открие и олимпија дека мести натпревари...а јас ќе бидам одма позади нив! Гласајте за коцка! Ми фалат 15 гласови! Кој претходно гласаше за мене а сеа клика по други?? А????

Јас не се предавам!!! Кај и да е ќе ја дисквалификуваат бебуш, после некој ќе ја открие и олимпија дека мести натпревари...а јас ќе бидам одма позади нив! Гласајте за коцка! Ми фалат 15 гласови! Кој претходно гласаше за мене а сеа клика по други?? А????
Сакаш да се мењаме, глас за глас? Јас секако убедљиво водам но ете нешто од внатре ми вика дека тоа не ми е довољно. :)

Касниш, ми ја тргнаа веќе сликата. Видов дека нема фајде и цицки да праќам по пп, па си реков дај да си се откажам на време. :D

Нит спомнав цицки, нит спомнав праќање цицки по пп :D

Сакаш да се мењаме, глас за глас? Јас секако убедљиво водам но ете нешто од внатре ми вика дека тоа не ми е довољно. :)
Неам гласано кај вас?!?! Не верувам...мислам дека кликнав кај...неам гласано!!! Глас за глас? :*

Епа ја ти кажувам де, така ги „поткупив“ тие 7-те што гласаа за мене :D

Да знаеме за следниот натпревар, да те дисквалификуваме :D
Како и да е, мојот пост се однесуваше на новиов круг гласање а ти во него како што сама напомена, не учествуваш :)

те гласав коцка, гласај ме и ти мене биди фер, испуни го договорот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom