Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не драма квинаме ние за вакви глупости.Се надевам изборов кај машкиве нема да го удри некоја слична контраверзија ко овде до 30ти![]()
Сакаш да се мењаме, глас за глас? Јас секако убедљиво водам но ете нешто од внатре ми вика дека тоа не ми е довољно.Јас не се предавам!!! Кај и да е ќе ја дисквалификуваат бебуш, после некој ќе ја открие и олимпија дека мести натпревари...а јас ќе бидам одма позади нив! Гласајте за коцка! Ми фалат 15 гласови! Кој претходно гласаше за мене а сеа клика по други?? А????
Касниш, ми ја тргнаа веќе сликата. Видов дека нема фајде и цицки да праќам по пп, па си реков дај да си се откажам на време.![]()
Неам гласано кај вас?!?! Не верувам...мислам дека кликнав кај...неам гласано!!! Глас за глас? :*Сакаш да се мењаме, глас за глас? Јас секако убедљиво водам но ете нешто од внатре ми вика дека тоа не ми е довољно.![]()
Епа ја ти кажувам де, така ги „поткупив“ тие 7-те што гласаа за менеНит спомнав цицки, нит спомнав праќање цицки по пп![]()
Неам гласано кај вас?!?! Не верувам...мислам дека кликнав кај...неам гласано!!! Глас за глас? :*
Ejjjjjjjjjjjjjjjjjjjj, EJ EJ EJ![]()
Кажи? Имаш гладано за мене? ЈОК! Епа?![]()
ПЛанирам по втор пат за тебе да гласам, а ти кај други ги нудиш услугите.![]()
Епа ја ти кажувам де, така ги „поткупив“ тие 7-те што гласаа за мене![]()
Веспер веќе и гласаше, а ти? Глас за глас?