Најубава форумџика за 2014 [ГЛАСАЊЕ]

И фрлив мерак на?

• Вкупно гласачи
    367
  • Гласањето е завршено на .
Секако дека Олимпија треба да ја однесе титулата за Нај убава форумџика за 2014 год. :pipi:

Интересно е што на изборов и Моника Белучи да учествуваше, немаше да ја однесе титулата.
Ваљда ќе пратеше некој друг да и ја однесе.

Интересно е што на изборов и Моника Белучи да учествуваше, немаше да ја однесе титулата.
И јадна Кристина Хендрикс ќе останеше со празни раце... Што ти прави викенд во Банско еј! :D

Како spokes person на девојката која што на 31ви месецов ќе биде избрана за најубава, имам за задача да пренесам дека после неколку дневно истражување, во штаб се договоривме сите оние кои што ќе гласаат за Олимпија на забавата на 27ми ќе бидат дел од лотарија и ќе имаат можности да освојат многу вредни награди.

Како spokes person на девојката која што на 31ви месецов ќе биде избрана за најубава, имам за задача да пренесам дека после неколку дневно истражување, во штаб се договоривме сите оние кои што ќе гласаат за Олимпија на забавата на 27ми ќе бидат дел од лотарија и ќе имаат можности да освојат многу вредни награди.
sipak.jpg

Брат ми сака да гласа но не е член на Кајгана, дали можам јас да гласам во негово име?

Тие се стари финти, сега треба да си од Пустец и да имаш адреса во Скопје/Центар :misticen:

Тие се стари финти, сега треба да си од Пустец и да имаш адреса во Скопје/Центар :misticen:
Aко се земеме со Шкорпи, тој живеел во центарот на Скопје па да менам адреса....

Јас уште се водам на лична карта дека живеам во Охрид ама фактички живеам во Скопје може ли два пати да гласам?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom