.Sky.
Заменик министер без титула
- Член од
- 15 февруари 2013
- Мислења
- 6.857
- Поени од реакции
- 7.241
- Локација
- На Венера
- Веб-сајт
- www.facebook.com
Секако дека Олимпија треба да ја однесе титулата за Нај убава форумџика за 2014 год. 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ваљда ќе пратеше некој друг да и ја однесе.Интересно е што на изборов и Моника Белучи да учествуваше, немаше да ја однесе титулата.
И јадна Кристина Хендрикс ќе останеше со празни раце... Што ти прави викенд во Банско еј!Интересно е што на изборов и Моника Белучи да учествуваше, немаше да ја однесе титулата.
Како spokes person на девојката која што на 31ви месецов ќе биде избрана за најубава, имам за задача да пренесам дека после неколку дневно истражување, во штаб се договоривме сите оние кои што ќе гласаат за Олимпија на забавата на 27ми ќе бидат дел од лотарија и ќе имаат можности да освојат многу вредни награди.
Убавицава има повеќе влакна на прстите од мене
Брат ми сака да гласа но не е член на Кајгана, дали можам јас да гласам во негово име?
Aко се земеме со Шкорпи, тој живеел во центарот на Скопје па да менам адреса....Тие се стари финти, сега треба да си од Пустец и да имаш адреса во Скопје/Центар![]()