Најубава форумџика за 2014 [ГЛАСАЊЕ]

И фрлив мерак на?

• Вкупно гласачи
    367
  • Гласањето е завршено на .
За да бидеш независен член на државна комисија треба да бидеш докажан геј со лиценца кој нема да му потклекне на убавините на некоја форумџивка туку сите ќе ги гледа подеднакво и без желба и емоции. Така да ако газето ти се радува на куре, може да кажеш забелешките околу изборот.
gay is not the way :) Дискриминација е ова нека си има геј независен чим сте запнале јас со такви неќам да си имам работа подобро ќе им потклекнам на лепотициве него да му "потклекнам" на некој геј.

Е не скам да се лутисх...гласав за @Agda Beata top tipka e....ti si top....PREKRASNA S!,,,,koga ke ni zzgotvi nesto mazeto tvoe fine dinning,,,,ova e povisi iritacija na homofobi :)[DOUBLEPOST=1419347682][/DOUBLEPOST] mmm jako tipce si ti ;)
Немој јавно мажови да спомнуваш, се гласа тука!

Е не скам да се лутисх...гласав за @Agda Beata top tipka e....ti si top....PREKRASNA S!,,,,koga ke ni zzgotvi nesto mazeto tvoe fine dinning,,,,ova e povisi iritacija na homofobi :)[DOUBLEPOST=1419347682][/DOUBLEPOST] mmm jako tipce si ti ;)
Епа да јако за жени само :цицки:

Ај од женски аспект ќе кажам, @Фокси јака типка си искрено, конкуренција си им на тие што те знаат верувај.:pos:
Убава плава боја на очи т.е леќи и ја си носам зелени леќи милина се, само еден поглед и ќе шармираме некое машко одма. :P:D

Последно уредено:
јас си гласав за социопатка, многу фино девојче
има раменце за љубење цела вечност :ljubove:

иако сите се убавки на сликиве
ќе ги издвојам уште бебуш, нане, јагодче и фокси :цицки:

Тие шо ја гласале агда изборот го направиле врз база на нејзините очи со подочњаци,иначе гласав за социопатка секси момиче нема што.:coffee:

Подочњаци се резултат на макотрпна работа и одлика на вредна особа. Don't discriminate the подочњаци :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom