Најубава форумџика за 2014 [ГЛАСАЊЕ]

И фрлив мерак на?

• Вкупно гласачи
    367
  • Гласањето е завршено на .
Девојки се надевам дека ниту една од вас не е штитеничка на план Б продукција и дека гласањето е регуларно :)

ја мислам секоја од нас да си одебри по еден кандидат !

Pa so ogled na izlezenosta, po trojca moze site da si odberete. :)))

hope youre a cheap date, sakam tie brkovi da gi vidam izvalkani od sosovi od fast food. ^_^

се пријавувам како официјален фан на најн инч неилс :D гласај за мене, неам што да понудам, слабо ми иде со кампањата :(

Не знам ... нема лесен начин како да ти гo кажам ова ама ... гласот веќе го дадов на друга .... пердона ме! :(

*insert generic spanish soap opera dramatic music here*

Не знам ... нема лесен начин како да ти гo кажам ова ама ... гласот веќе го дадов на друга .... пердона ме! :(

*insert generic spanish soap opera dramatic music here*

за истата сме гласале...опростено

Нешто багови има анкетава. Ја пред некој ден гласав за бебуш и еве денес пак за нејзе гласав. Некој тука допушта полнење на кутии.

velimir-dzarovski-dzaro1.jpg

Некој поткупува гласачи и се понаша ко вемеро? :pos:

Еве, земете поука од сликава ако веќе местите натпревари :pos:

Нешто багови има анкетава. Ја пред некој ден гласав за бебуш и еве денес пак за нејзе гласав. Некој тука допушта полнење на кутии.

Гласаш пак затоа што и беа избришани 57 гласа претходно. Тие што ги гледаш се нови гласови.

На упс се избришани наводно. Веројатно и 8та мислења на бебуш после чистенката се на упс избришани :D If I didn't know better ќе си помислев имаат нешто против бебуш овие од администрација.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom