Најубава форумџика за 2014 [ГЛАСАЊЕ]

И фрлив мерак на?

• Вкупно гласачи
    367
  • Гласањето е завршено на .
иам шеф дома, јадење сеkогаш има! а ја сум тежок чокохолик така да благо секогаш има исто....вино пиво исто.... :D :D :D

дај гласајте сакам да и киднам на ане и да ја стигнам бебуш :P

иам шеф дома, јадење сеkогаш има! а ја сум тежок чокохолик така да благо секогаш има исто....вино пиво исто.... :D :D :D

Каква коинциденција, јас дома шеф сум. :D башка, кај мене дома секогаш има диетален маргарин. :D

Каква коинциденција, јас дома шеф сум. :D башка, кај мене дома секогаш има диетален маргарин. :D

путер исклучиво!

п.с. ГЛАСАЈ БРЕ! :smirce:

wtf? сеа и коментари ми се бришат освен гласови бе? :pos:
да си повлечам ја кандидатура најарно ќе е, заверава си кине:icon_lol:

ја да сум на твое место освен што ќе се откажев и сите поени што ги имав ќе и ги дадев на коцка, жими се :D

ја да сум на твое место освен што ќе се откажев и сите поени што ги имав ќе и ги дадев на коцка, жими се :D
Немој коцке кој ќе те мисли после, на душа ќе треба да те носам којзнае што може да ти се деси :D

Немој коцке кој ќе те мисли после, на душа ќе треба да те носам којзнае што може да ти се деси :D

силна сум ја, имаш некој проблем? остај, ја ќе се справам....за само 55 гласа :d

wtf? сеа и коментари ми се бришат освен гласови бе? :pos:
да си повлечам ја кандидатура најарно ќе е, заверава си кине:icon_lol:

Али секако Фокси води со гласови, така завера, или не, ништо не ти мења. :D

Управа педери!

Али секако Фокси води со гласови, така завера, или не, ништо не ти мења. :D

Управа педери!

ааа ама бебуш има плус 55....освен ако не ми ги предаде на муа :P

Ooo zhene, smirite hormoni, kocka najuba si be, kazhi koj od muzine ti lezhit na srce da te nosit na dejt, ke te stavime ko pochesna pobednichka :icon_lol:

уффф немојте вака ќе се возбудам премногу :jeeee:чек да ги разгледам уше еднаш

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom