Најубав балкански стадион

• Креатор на темата Креатор на темата P-S-G
  • Време на започнување Време на започнување
Нашиов ми е најубав .....а уште поубав ке биде кога ке се догради..:helou:

а најглуп е маракана.....незнам некако монотона комунистичка градба:toe:

Малку ќе избегам од темата ама морам ова да го постирам да го видите:

Величествено!!!!!!!!!
Новиот стадион на Шахтјор Доњецк-Донбасс Арена, 50 000
File:Donbass_Arena.jpg

imgres

Attachments

• Doniectk stadium.jpg
    Doniectk stadium.jpg
    111,7 KB · Прегледи: 34
  • 800px-Donbass_Arena.jpg
    800px-Donbass_Arena.jpg
    100,3 KB · Прегледи: 34
Градскиот стадион во Валандово нема конкуренција..:vozbud::vozbud::vozbud:

Реално гледано балканов нема некој убав стадион(свака част на исклучоците како тој во Атина и сега што ќе стане нашиот).Ова е особено за екс-ју земјите,единствен можеби убав стадион е Пољуд,ама и тој е застарен,не е во полн сјај, а да не беа медитеранските игри 70 и некоја во Сплит воопшто немаше да го изградат.Како убав стадион може да се стави и тој во Марибор мислам дека беше,Људски Врт.

Мислам дека овој е еден од подобрите стадиони на Балканот...Стадионот на Кајзерспор..немам солидна слика..однадвор..

Kadir Has Stadi

kadir_has.jpg

adszxj4.png

Вака треба да изгледа..
kadirhas1.jpg

Еден од најубавите во екс-ју
u50741-66398_ljudski-vrt-panfiltered1_show.jpg

Ljudski-vrt.jpg

Ljudski_vrt_1.jpg

Људски Врт,Марибор.

1.Кемал Ататурк во Истанбул.
2.Во Атина (незнам како се викаше)
3.Нашиот дефинитивно. Со целосна изградба ќе биде еден од најдобрите на балканов.

Инаку Хрватите во весници имаа напишано дека Градски е далеку поубав од нивниот Максимир. Пољуд исто така неможе да се мери со нашиот.

Poljud e eden od najubavite stadioni na balkanot a gratski e proektiran vrz osnova na Poljud ima nekoj izmeni, mislam deka spored toa kako bi trebalo da izgleda Gratskiot stadion mislam deka ke bide bolje nego poljud inace Kemal Ataturk i Olimpiskiot u Atina se vodecki stadioni vo regionot

Во цел,балкан,во 10 земји(Турција само европскиот дел),ако го рачунаме и Косово 11 земји,има само 3-4 убави стадиони што отскокнуваат.Људски Врт, Филип 2, Олмпискиот во Атина и Ататурк.Се друго е ужас невиден,или е во очајна состојба или е граден со 4 различни трибини.Мора да се посвети и малку на стадионите тука на балканот.Да имаме добри стадиони,место вака бедна публика ќе почнат да се собираат многу повеќе луѓе,а и ќе можат да се привлечат многу нови добри играчи.Бидејки многу играчи не доааѓаат тука кога ќе видат на какви ругла се игра.Исто-така и балканските репрезентации.кои се едни од најдобрите на светот,ќе имаат достојно место каде ќе да играат.

Нашиов ми е најубав .....а уште поубав ке биде кога ке се догради..:helou:

а најглуп е маракана.....незнам некако монотона комунистичка градба:toe:
So te cesa tebe MARAKANA be??? NASIOV neka se prai kolku saka ama koa ke ja stigne marakana ja se besam na prva bandera...:tapp:

Back
На врв Bottom