Најпреценета/најпотценета песна?

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Локација
Некаде далеку...
Во темата за исфорсирани бендови, неколку пати забележав постови од типот: Да имаше тема за најпреценета песна би ја ставил/а таа и таа... па решив да отворам тема за најпреценети песни, песни кои сметате дека добиле и многу повеќе внимание од тоа што го заслужиле, а воедно може и да претставите песна која не била забележена многу од бендовите или пејачите, а сепак вредела многу според ваш вкус.

Може и да кажете од вашиот омилен пејач/пејачка/група која е песната која сметате дека е префорсирана...

И ќе ве молам овде да не ги ставате турбофолк песните, пошто ќе се изгуби поентата на темава...

Онаа што е најгледана/најслушана на Јутуб. :sick:

Најпреценета песна Guнgnam style што навистина не е ништо посебно....Најпотценета ми е Listen од Бијонсе,мислам дека заслужува повеќе гледаност и популарност него некои други оти е балада во права смисла.
Најпреценет музичар Џастин Бибер,најпотценета Бритни Спирс

Kланица че биди! Оу Је.
Префорсирани песни,
GNR-Sweet Child O'mine,
GNR-Don't you cry,
GNR-Paradise city,
AC/DC-Highway to hell ,
Aerosmith-Don't wanna miss a thing,
Whitesnakes-Here I go
Europe-Final countdown
Bon Jovi-It's my life
Linkin Park-New Divide и обично најголемиот дел од истите
Stone Sour-Through Glass
Kiss-I was made for loving you baby

Маroon 5 , Simple Plan, металкор бендови, и други шитој слични не пишувам оти то се подразбира шо се вика научно докажано е дека гризаат од ушното тапанче.

Потценети може да се стават како бенд Mudhoney, Green River, Pere Ubu, The Chameleons, Nirvana(од 60ти оти Битлси биле во мода тогаш а овие истиснати се иако имаат јака музика), Interpol, Editors, Hocus Pocus , абе многу се доста се засега.

Префорсирано можеби се што гледам по вево на јутуб, Ријани, Питбули, Минажи, Гаги, Биберчиња, се е тоа премногу преценето и префорсирано.
Потценети артисти има премногу исто колку што има и преценети, во последно време од како ја завршив сикс фит андер ја слушам Sia.

кажи ми дека не е најпотценета песнава, има 50 000views..
иначе доста потценет артист е roland albertson на јутуб можете да го најдете, има интересни песни,laid back е многу нешто како софт рок-алтернатив.
ова е каналот на типот што ви го зборам

Па има некој песни,од не толку познати пеачи,кој и вие
не сте чуле за нив а се одлични песни,но бидеиќи до име се доаѓа потешко,останале и незабележани.Кога ќе се научам да пуштам ќе ви пуштам еден куп такви одлични песни.
На пример на времето влегуваш во Југотон и бираш плоча,но таму има и некоја од Војко Саболовиќ или Велимир Ленгер,не ги ни погледнуваш,купуваш од некое име,а песната можеби е 0
Но еве една од еден НАЈ-познат пеач,на времето се вратеше секој 10 минути на радио,но со тек на време ја снема,или поточно на неговите концерти ретко и да се чуе.
Она спава - Здравко Чола.
Додека неговата култна и можеби прва успешна-добра песна
„Синоч ни си била ту“-се уште ја пее на концерт а е 42 г. стара

Срањево има повеќе од 380 милиони посети :eek::facepalm: да, знам дека посетите на јутуб немаат врска тоа со некакво преценување или се некакво мерило за квалитет ама не можам да сфатам :sick: и која е оваа Carly Rae Jepsen од кај изникна o_O

Народе се што има над 100 милиони обично е срање то е јасно. Темава ако непотребно ја полниме песна по песна со Ријана, со Џонас Брадрс, со Тејлор , со Џастин било кој, со не знам кој слични поп изведувачи за кои ни е јасно дека ги слушаат испопалени тинејџери кои не знаат да си сметнат музика од нет и да слушаат во винамп, турете и катанец уште од одма.
Дајте постирајте нешто да речиме шо горе долу е поприземно, а сметате дека е префорсирано спрема други бендови и песни од истиот правец.Да заличи на нешто, барем така јас ја сфаќам истава.

Срањево има повеќе од 380 милиони посети :eek::facepalm: да, знам дека посетите на јутуб немаат врска тоа со некакво преценување или се некакво мерило за квалитет ама не можам да сфатам :sick: и која е оваа Carly Rae Jepsen од кај изникна o_O

Од Канада, заедно со Џастин Бибер...:icon_mrgr:
--- надополнето: 10 јануари 2013 во 20:50 ---
Народе се што има над 100 милиони обично е срање то е јасно. Темава ако непотребно ја полниме песна по песна со Ријана, со Џонас Брадрс, со Тејлор , со Џастин било кој, со не знам кој слични поп изведувачи за кои ни е јасно дека ги слушаат испопалени тинејџери кои не знаат да си сметнат музика од нет и да слушаат во винамп, турете и катанец уште од одма.
Дајте постирајте нешто да речиме шо горе долу е поприземно, а сметате дека е префорсирано спрема други бендови и песни од истиот правец.Да заличи на нешто, барем така јас ја сфаќам истава.
Тоа ми беше и мене поентава, затоа и реков да се тргнат турбофолк песните на страна...

[quote="Небесна машина, post: 5591566, member: 11207" и која е оваа Carly Rae Jepsen од кај изникна o_O
[/quote]

Scooter e facata (evrein normalno) sho gi drzi: Carly, biberot i posledniot negov klient >>>PSY :D

Гангам стаjл не го ни рачунам, тоа е феномен на краток рок.

Наjпреценета песна :
Call me Maybe

Наjпотценета песна:
Please Forgive Me - David Gray

Префорсирани/преценети:
Metallica - Nothing Else Matters
Aerosmith - I Don't Wanna Miss a Thing
Сите од U2
Сите од Coldplay
Сите од Бон Џови
Сите од Guns'n'roses
Linkin park - In the end
Europe - Carrie
Scorpions - Wind Of Change
White Snake - is this love
Scorpions - Wind Of Change
David Blunt - You're Beautiful, Goodbye my lover и сл :гомце: :sick:
--- надополнето: 10 јануари 2013 во 21:08 ---
Scooter e facata (evrein normalno) sho gi drzi: Carly, biberot i posledniot negov klient >>>PSY :D

ццц овој значи бил изворот на :гомце: , то треба да се убие :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom