Најомразен лик од игриве?

• Креатор на темата Креатор на темата Xfire
  • Време на започнување Време на започнување
Најомразен лик ми е Frank Fontaine aka Atlas од Bioshock, го мрзам копилето како ме прееба

Master Toma од Lineage II. Кој ја играл, знај зошто :)

Natla od Tomb Raider, kuchkata neznae koga da umre

OD HITMAN:Blood money toj eden u kolichka...

Warcraft III: Arthas (taka mislam oti se vikase)

Starcraft: Samir Duran

i use mnogu ama ne mi teknue :D

Natla od Tomb Raider, kuchkata neznae koga da umre

OD HITMAN:Blood money toj eden u kolichka...

Warcraft III: Arthas (taka mislam oti se vikase)

Starcraft: Samir Duran

i use mnogu ama ne mi teknue :D

Зошто Arthas да те нервира?
Што го убива татко му?

toa e edna od pricinite, da receme deka od nacionalen heroj se pretvara vo tiranin

Заложниците на кантер што се, само хелп ми викаат а како трупови се :)

малце оф топик, прашање за сите што ја имате играно играва... јас разбрав дека доколку ги собереш сите sand gates ( 9 биле вкупно ) тогаш ќе си имал голема енгергија и на крајот си се борел со дахака... ова така го слушнав, ама не верувам дека е точно, инаку јас 3пати ја превртев играта и најдов само 6 од тие санд гејтс

Точно е тоа, јас го имам Dahaka рокнато.

Онтопик: The Fear(ли беше) од MGS3, живо копиле е, те рока од сите страни, невидлив е, и кога ке го спобркаш знае да избега и да лапне некоја овошка за здравје. Еден од начините да го убиеш беше да го отруеш со бајата храна:pos2:

Chance од Syphon Filter за Сони 1 ...... најпредавничкото копиле шо постои ..играш 3 цедиња , му спасуваш гс нон-стоп ... и на крај ти ја отежнуе работава ..лом ..... едвај најдов како се утепува копилето .. неуништлив беше ... 7 години му памтам .....ц ц ц

Во Return to Castle Wolfenstain, кога ке бидеш во таа мала просторија со тој SUPER SOLDIER (или како и да се викаше), па да отечеш од тепање

Тоа облачето што фрла желки со боцки во Супер Марио.

:nerv: Имран Закаев од Повик на Дружината 4 :nerv:

:nerv: Imran Zakhaev from Call of Duty 4 :nerv:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom