Најомразен лик од игриве?

jombastik

Misfit Kid
Член од
23 јули 2008
Мислења
202
Поени од реакции
6
His Hollyness od Devil May Cry 4. Stariot prdez na zivci mi doagjase koga ke tepav, ama fino bese sto Nero mu se izdusuvase so boksovi od demonskata raka:pos2:

soul123

...plAy HaRd GO pRo...
Член од
2 октомври 2008
Мислења
295
Поени од реакции
23
еве овој, зашто ме изнамачи додека го убив!

Член од
23 февруари 2007
Мислења
780
Поени од реакции
69
G-man - човекот со актовката и најмистериозниот лик од Half Life 2, Maledict (последен boss на DooM 3), Paxton Fettel - копилето што ги контролира супер војниците во F.E.A.R и Аlma исто така од F.E.A.R.

Член од
7 јануари 2008
Мислења
5.366
Поени од реакции
804
Najomrazen mi e Dahaka od Princ of Persia!
ме2, маме му ****, цело време бегам од него и нема можност да се бореш против него :nesum:

малце оф топик, прашање за сите што ја имате играно играва... јас разбрав дека доколку ги собереш сите sand gates ( 9 биле вкупно ) тогаш ќе си имал голема енгергија и на крајот си се борел со дахака... ова така го слушнав, ама не верувам дека е точно, инаку јас 3пати ја превртев играта и најдов само 6 од тие санд гејтс

Член од
13 февруари 2007
Мислења
5.165
Поени од реакции
6.046
Меѓу најомразените ликови ми се стражарите на Oblivion.

Член од
8 февруари 2009
Мислења
3.833
Поени од реакции
1.325
DeviL MaY CrY totalno luda igra sve e ludo po nea !!! ima nogu natrapnici i svastariii ama ipak igrata e ludnica zemete si ja drugari:):helou:

kIRe9

OK. u'r right
Член од
4 март 2009
Мислења
1.419
Поени од реакции
73
ептен ме нервираше онаа енџи од нфс карбон... и дариус.. како се смееја лелелелелллл...

Член од
12 јуни 2008
Мислења
5.227
Поени од реакции
974
Рyder oд GTA San Andreas
И тој не ми текнува како се викаше од ГТА Вајс Сити.

Kajgana Shop

На врв Bottom