Најомразен лик од игриве?

• Креатор на темата Креатор на темата Xfire
  • Време на започнување Време на започнување
Mene najomrazen lik od video igrive mi e [FONT=arial,sans-serif][SIZE=-1]Alejandro Sosa od Scarface: The world is yours. Inace nemam nesto posebno omrazeni likovi posto na kraj kako i da e gi ubivam kako Sosa, i Ryder i Big Smoke od GTA SA. I ako igral nekoj True Crime NY ako vi teknuva na poslednata misija koga treba da se utepa detektivot sto ja lazirase smrtta i plus se bavi so kriminal. E toj lik e bas da go mrazis. Igras celo vreme da otkries sto tocno se slucilo so nego a otkrivas deka lazej pederot celo vreme.
[/SIZE][/FONT]

Виктор Закаев од COD4
Се изнамачив да го фатам и на крајот се самоуби-барем јас да го убиев:nerv::violent1:

Ryder,Big Smoke од San Andreas-предавници!
Mother Sharaz од WoW-многу е тешка ебаго...и грда е..затоа ја мразам
Ryo Watanabe од NFS Pro street-не заслужува копилето да вози таква кола
...и др.

Johny Sasuske !
Zosto mu ja zapna zenskata na Solid_Snake.

Johny : IM NO ROOKIE ! IM A TEN YEAR VET ! *Jade kjotek kako magare od snake*
Meryl : SNAKE !

Ryder од ГТА Сан Андреас

Kenji.jpg

да го начекам у живо ќе го скршам од маање..

и од гта овој го мрзев највише среќа шо умре..

tbonemendez8uk.jpg

Gary од Bully-Scholarship Edition
2314171659_979ffdb393.jpg

ууух предавник смрден

Shun Ogawa од Heroes Of The Pacific. Јапонски ас што ми се става во последната мисија . Не можам да го победам никако! Згора на тоа ми се ставаат уште 2 јапонци, и заедно ме прават швајцарско сирење... Многу педерски лета. Плус има фрик авион со пропелер позади, па мислам дека тоа му е предниот дел, а тоа уствари газот му бил, и ми бега... повторно.

Керберите од God Of War. Пола саат ги тепаш, и мора да те закачат пошто стојат еден до друг и стално искачаат мали џукели, ако не ги утепаш одма, ќе пораснат у големи као другите.

Attachments

• Cerberuscanttouchthisshit.jpg
    Cerberuscanttouchthisshit.jpg
    36,1 KB · Прегледи: 4
Рајдер и Биг Смоук дефинитинво, копиљаци предавнички.:turn:
Исто и проклетиот инвалид од КОД4 Виктор Закаев.:toe:

blademaster-static.gif

BladeMaster.jpg

Мамата негова на овој херој, кога играм ако е против мене губам :(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom