Најлоши професори

• Креатор на темата Креатор на темата Buci
  • Време на започнување Време на започнување
Definitivno Elena Andreevska!!! Mi preda na stul ama zenava e neznam, ubi boze... na tocno prasnaje ti veli ne e tocno i ti krati poeni, evropski studii ne padna 200 dusi, ne gi ni pregleduvala kolokviumite, abe uzas, kako mi odi na zivci...

Maca напиша:
Definitivno Elena Andreevska!!! Mi preda na stul ama zenava e neznam, ubi boze... na tocno prasnaje ti veli ne e tocno i ti krati poeni, evropski studii ne padna 200 dusi, ne gi ni pregleduvala kolokviumite, abe uzas, kako mi odi na zivci...

pa zali se na nekoj povisok organ kako na primer direktor ili naprajte peticija site potpisete i neka ja smenat neka ne vi predava::):):) pametno neli?:)

hehe pametno, go napravivme toa, ali za gjabe, ne sakaa nisto da prezemat... steta e kako moze da ima voopsto takvi profeosri i toa na privaten fakultet ne mi e jasno

MENE SITE PROFESORI ME NERVIRAAT!

:devil2::devil2::devil2::violent1::violent1::violent1::violent1::zid::zid::zid::nerv::nerv::nerv:

Vlatko_Rusin напиша:
MENE SITE PROFESORI ME NERVIRAAT!

:devil2::devil2::devil2::violent1::violent1::violent1::violent1::zid::zid::zid::nerv::nerv::nerv:
До тебе да не е проблемот?:smir:

Abe sto se se fatile site za Sukleva i za Rilkova, tie ne se losi ako ucis barem se realni vo ocenuvanje. Ali Deljo matematika go mrzam posto neznae da ocenuva. Ako go izneses vo kafana ke imas 5ka a ako ne ke se macis cela godina i pak ke imas 3ka ili 4ka:bip:

JeEnU GiRl напиша:
До тебе да не е проблемот?:smir:

Нема врска. Јас нити сум се карал со професор ни ништо. Туку сите ме нервираат, се замислуваат кузнај што се и даваат наредби цело време. Ама има некои закон професори, за кои рака сечам, ама такви се само двајца.

Vlatko_Rusin напиша:
Нема врска. Јас нити сум се карал со професор ни ништо. Туку сите ме нервираат, се замислуваат кузнај што се и даваат наредби цело време. Ама има некои закон професори, за кои рака сечам, ама такви се само двајца.
Ки се шити све професори у ЈБТ за гои рака сечеш. Најлоша јас би рекол дека е ЦЕЦЕ.

Chejo напиша:
Ки се шити све професори у ЈБТ за гои рака сечеш. Најлоша јас би рекол дека е ЦЕЦЕ.

Ја би рекла дека е Ленка...Цеце е нишо у споредба со неа...Такво искомплексирано створење ко Ленка еднаш се раѓа.:tapp:

имав лани еден проф. по историја Ѕвонко се викат и кошмар е типот:tapp:
а пак онаа хемија што ми предава, штом и видам фаца одма прозевање ми идет и ми се приспиват(не знам зш), а многу гадна и досадна професорка иначе

имав лани еден проф. по историја Ѕвонко се викат и кошмар е типот:tapp:
а пак онаа хемија што ми предава, штом и видам фаца одма прозевање ми идет и ми се приспиват(не знам зш), а многу гадна и досадна професорка иначе

Абе Даре, послушај ме мене, не и оди на час, дома ти сам појќе ќе научиш. Бар мене ми успева, само за тест и одам.

dragi matematika!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tie so ucat ili zavrsile u jbt znaat so zboram!

Абе Даре, послушај ме мене, не и оди на час, дома ти сам појќе ќе научиш. Бар мене ми успева, само за тест и одам.
фала за советот, ќе гледам да го практикувам:smir:

Не постојат лоши професори. Постојат строги, убаво/неубаво што предааваат,без разлика дали го знаат материјалот или не. Може само да се направи исклучок за оние кој одат во голема екстремност со строгоста.

Добро кажано... овда на форумов може само да се издувуваме, да викаме овој е ваков или онаков, знае, појма нема, но во училницата или предавалната тие се меродавни

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom