- Член од
- 6 јануари 2008
- Мислења
- 1.913
- Поени од реакции
- 735
Nalosa profesorka, zena sto ja poznavam e Vesna Risteska od Arseni Jovkov.
Taa zena e prava satana zimi se, visoka e skoro 2 metra, slaba, so dolga kosa do gz, nikad ne videla so e stegac se so marami se vrzuva, nitu pak farba za kosa ne saka ni da cue za nea, pogled ko gavol, ponizuvacki glas, bescustvitelna zena, poradi kaslanje te isprasuva, i najdobroto od se site ja mrazat a nikoj ne i moze nisto.
Celo skolo i ucenici i profesori ja mrazat bidejki premnogu e otmena zenata i ponizuva, no bogata si e zenata, a znaete li koj i e samo maz?
Slave Risteski od ekonosmki fakultet-najkorumpiraniot covek koj sto uste e narecen pola covek-pola sex masina.
Odlicen par, so niv tesko fakultetite i skolite ali milo mi e sto zavrsiv i so dvajcata iako nikogas nema da gi zaboravam i koga i da gi sretnam bi im pluknala slobodno u faca...Satana i sex masina-e ke se ubijam sto postojat takvi lugeeeeee
леле кути јас мислев куртулив од неа ми предаваше во прва бизнис , сеа кога ми кажаа дека во 4 пак ми предава лелеееееееееее,абе несмееш да мрднеш да ти се плаче да се почешаш немозес леле муки мои цела 4-та:nesvest: а ти ск грл од чаир си (онака информативно)???????