Најлоши професори

• Креатор на темата Креатор на темата Buci
  • Време на започнување Време на започнување
Nalosa profesorka, zena sto ja poznavam e Vesna Risteska od Arseni Jovkov.
Taa zena e prava satana zimi se, visoka e skoro 2 metra, slaba, so dolga kosa do gz, nikad ne videla so e stegac se so marami se vrzuva, nitu pak farba za kosa ne saka ni da cue za nea, pogled ko gavol, ponizuvacki glas, bescustvitelna zena, poradi kaslanje te isprasuva, i najdobroto od se site ja mrazat a nikoj ne i moze nisto.
Celo skolo i ucenici i profesori ja mrazat bidejki premnogu e otmena zenata i ponizuva, no bogata si e zenata, a znaete li koj i e samo maz?
Slave Risteski od ekonosmki fakultet-najkorumpiraniot covek koj sto uste e narecen pola covek-pola sex masina.
Odlicen par, so niv tesko fakultetite i skolite ali milo mi e sto zavrsiv i so dvajcata iako nikogas nema da gi zaboravam i koga i da gi sretnam bi im pluknala slobodno u faca...Satana i sex masina-e ke se ubijam sto postojat takvi lugeeeeee

леле кути јас мислев куртулив од неа ми предаваше во прва бизнис , сеа кога ми кажаа дека во 4 пак ми предава лелеееееееееее,абе несмееш да мрднеш да ти се плаче да се почешаш немозес леле муки мои цела 4-та:nesvest: а ти ск грл од чаир си (онака информативно)???????

Ne ne sum od Cair ama zavrsiv u MOSA.A tebe stvarno te zalam so sea ke ja imas da ja trpis zaso stvarno e nepodnosliva.Ama aj so sreka i kaj nea odgovaraj:-))))) pozz

елка по физичко од брака м

Елка и не е така лоша во споредба со Квиско - математика:nesvest:, или пак со Цветанка - македонски:tapp: женава наместо да предава кажуваше детали од нејзиниот приватен живот така да во случајов знам се за неа :pos2::jaj:

Вие не сте виделе што е лоша жена бе...можда сте слушнале можда не али ако ја видите бегајте обавезно...ЖЕНАТА(да баш ЖЕНА..може да се каже појака од маж:)) се вика Павлина "нагалено" Пацка и предава биологија во Корчагин..и стварно ги жалам тие деца шо се кај неа..зш кутрите неможат да прднат од неа..а камо ли нешо друго:pos2:..али тоа е тоа јас куртулив..за другите:toe:

од основно,кој завршил григор во трајно сеќавање се кладам му останала Милица по хемија...абе ти можеше и за 6 да научиш,ама ако не беше расположена тој ден,1 ти ставаше и то в дневник!:uvo:

сеа гимназија,така по музичко некако ми се пулит строг ( ќебапон,кој е од Охрид знајт...) ко ќе се раздерит шо смеење ми идат.....:pos2:
и Цветанка по германски....само го чешат носон и кажвит дека многу сме ја иритирале,а ние ко бубачиња сејме мирни....:tapp:

Зарем е можно некаде да има нормален професор по хемија?:)
Досега најмногу жалби има од таквите.

pa losi se i treba da se smenat za tie sto cekaat rabota a nemaat, a licno sum protiv zeni da predavaat po skoli bidejki vo Biblijata pisuva NA ZENA NE I DOZVOLUVAM DA POUCUVA.a vrie od ucitelki i profesorki.

Слабо никој нема овде од ЈБТ или што е работава???
Поискомплекирани створења од таму нема (од наставници)
Па летс шоу бигин:
4 место: Радмила (биологија)
3 место: тој гадот Социологија
2 место: Ружа (историја)
и драги дами и господа непркосновеената, најклетата од сите
АЧковскаааааа

Јас мислам оти од Снежана Христова(ЦРНА СНЕЖА)нема полоша професорка во цела македонија.Предава во средно училиште и секоја година понавлува околу 100 деца најчесто прва и втора година.Кога имавме час од неа идеше 20мин покасно 10 мин си пишува нешто во дневнико и тефтеро и за 5-6 мин ја предава лекцкијата и ни ги кажува дефиициите што треба да ги научиме и си оди од часот 10мин порано...фактички часот на неа и трае 15мин само.....и кога иде час за испрашување за 10 мин ги испрашува сите деца.И ако некој каже нешто повеке од тоа што треба право му се смета за негативен одговор.
Во прва година многу си имав проблеми од неа на претпоследниот час се спасив од полагање.И таман ми се тргна од главата и дојде еден многу полош професор...И јас мислам оти додека учам се ке си имам проблеми со професорите.

Слабо никој нема овде од ЈБТ или што е работава???
Поискомплекирани створења од таму нема (од наставници)
Па летс шоу бигин:
4 место: Радмила (биологија)
3 место: тој гадот Социологија
2 место: Ружа (историја)
и драги дами и господа непркосновеената, најклетата од сите
АЧковскаааааа
Мразам кога не се читаат темите од почеток и потоа се зборува напамет.
И Ачковска е без в, Ачкоска:)

Годинава ми се погодија фала му на бога инаку Бобек ко што ме зела за зуб никој не ме зел. (дур бев 1 и 2 година)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom