Најлошата песна што сте ја чуле

• Креатор на темата Креатор на темата RocknRolaa
  • Време на започнување Време на започнување
Сум ја слушнала и нема глас.
Изведбата на Греми и со Еминем и со Дрејк беше во најмала рака очајна, а изведбата со Еминем на МТВ видео авардс па да не зборам.... И на Брит авардс... Некој што има глас еднаш ќе направи грешка, а нејзиното пеење со секоја наредна песна е се поочајно. На плејбек секој звучи убаво....ж
Ова ако е добро пеење, јас сум Селин Дион.
Не викај два пати Дион, да не се појави некој со нејзино видео :)

Има глас, Ејјј!! Неможе секогаш да пее убаво,се случува.Сега ако бараш видеа каде што кикснала нема да докажеш дека не пее убаво :) Right?

Ќе си останам на моето. Enjoy: Избегавме од темава. поз

Па и ти ако ми постираш 3 линка кај што пее просечно (значи НЕ добро, просечно), тоа не ја прави добра пејачка. Зашто нема вакви очајни видеа од Мараја Кери, Селин Дион, Витни Хјустон, па и Бијонсе?? Затоа што жените кога ќе почнат да пејат грмат а не се развлекуваат и стенкаат.
Ријана е сосема просечна, особено по твојот коментар не може секогаш да пее убаво. Тоа и е работа. Пејачка е. Кога настапува во живо мора да биде спремна. Ама пустата нема натпросечен, па ни просечен глас, па затоа еднаш ќе испее ок, наредниот пак ќе рика.
Од одлично и добро пеење, до не е лошо има огромна разлика.
Али ти си имаш право да мислиш како сакаш. :)

Ријана го има најодвратниот глас. Не зборам за у живо, општо. Страшна работа.

Јас ги делам пеачките на doable аnd not.

И велите 13 има девојчево, а? Па океј е. :icon_lol:

Издржав 45 секунди,,, Its Friday Friday ке ми врти во глава сега :(

Јас ги делам пеачките на doable аnd not.

И велите 13 има девојчево, а? Па океј е. :icon_lol:

zefram-albums-anon-picture35062-pedobear.png

Од комерцијалниве пејачки најлош глас незнам која има, неслушам таква музика многу многу, меѓутоа Кристина Агилера има фантастичен глас од помладиве, и е прилично подценета од поглед на вокални способности...

оо кааде бе за најлоша песна? Тоа ке нема место ако почнам да постирам, било за пеење или било за глуп текст...
И девојчево ако има 13(по тоа шо читам тука од некој) супер е бе... Има некои и на 20, 30 години вакви глупи песни шо праат

Субјективизам у пм. Но добро елабориран.
Искрено Рокенрола, ќе ти кажам една работа. Ма колку и да се нервираш, ма колку и да го кудиш ова, ваквите ѕвезди ги заболе увото. Додека некои од нас, вклучувајќи те и тебе и мене бараме смисол во квалитетот, некои вакви префригани човечиња ќаруваат со кванититет. Знаеш, 100 пати повторена лага постанува вистина. Но се` е до тоа како човекот или ,to be more precise, субјектот ќе си го класифицира во сопственото уво. Додека за нас ова е шунд и кичерај, за некое напалено тинејџерче е еден вид идол. Искрено, не ме плаши ова, се` додека јас ги слушам оние што ми се мене омилени, се додека она што јас го сметам за квалитетно. Знам дека си изреволтирана од овие т.н. хибриди, но она што не ти се допаѓа не мора да го слушаш. Поготово сега кога човекот има избор.
За Ријана не ме заболе уво, не ја знам многу, 2-3 хита што имаше у оптицај ги знам но не се притресувам. И за повеќето такви wanna be cool искомерцијализирани ѕвезди.

Турбофолк верзијата би одела вака:

Петак
Петак
Петак дан за метак

:)

Бонус

има многу ама кому да му текнат во моментот :)

Неможам а да не кажам дека е шит! (Според мене барем)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom