Најлошата песна што сте ја чуле

• Креатор на темата Креатор на темата RocknRolaa
  • Време на започнување Време на започнување
Неможам а да не кажам дека е шит! (Според мене барем)

Чупево ко излезе на Ол Стар на полувреме да пеј, кај никаков Ол Старот беше, ми ја дозаеба вечерта со нејзиното милозвучно гракање.

За тие што викаат дека тоа е најлоша песна на сите времиња очигледно е дека не слушнале за Драганче и Екрем.
Мислам ај оваа има 13 години и направила песна што може и некако да се свари....али двајцава морони,наводно формирани личности,возрасни мажи се брукаат така.....
Овие песни им се врвот,односно дното.....

оваа неотСкриен талент ти била бе :tapp:
како до сега никој не ја забележа?????

Неможам а да не кажам дека е шит! (Според мене барем)

И според мене и тоа не само оваа туку сите на РиКана, а ова чупенцево за кое е отворена темата не е ништо полошо од Пиперот, исто срање друго паковање, ако се заинтересира некој менаџер и таа ќе си биде "идол" на младиве генерации со најверојатно нарушено сетило за слух...и во наше време имаше вакви работи ама ми се чини никој не ги слушаше, а сега секое 14 годишно чупче има Бибер во името на facebook, едноставно не ги разбирам :toe:

Не дека Ријана е лоша, ама шо сте запнале сите за неа како да е најлоша на „естрадата“. Бритни е многу поочајна од неа. Исто и Бибер, Сајрус, Кеша и милион други што имаат милионски вјувс на ју тјуб.

Не дека Ријана е лоша, ама шо сте запнале сите за неа како да е најлоша на „естрадата“. Бритни е многу поочајна од неа. Исто и Бибер, Сајрус, Кеша и милион други што имаат милионски вјувс на ју тјуб.

Да но на времето на Бритни, ретко кој беше толку утнат. Сеа никнуваат ко печурки по пороен дожд.

Патем... СЛичности со денешниве песни има. Еве нешто што порано звучело annoying, а денес на оваа тема искачаат големи хитови
Ви текиње?

Инаку за муабетите пред мене, и мене не ми е јасно како Rebecca Black има достигнато толку Views колку што има, ама поентата ми се бескрајно недоличните коментари кои и` ги оставаат. “Умри“, “Зафати некоја болест“, “Добиј анорексија“ се некои од нив. Истите ги имаше на песната на Kim Kardashian, едно е да те нервира песната, а друго е да посакуваш смрт на пејачката, кога со ништо директно не ти го загрозила животот. Проста маса.
Инаку мене песната, наспроти потпросечните вокални способности, ми беше интересна и си ја симнав во компјутер.

И да, Rihanna не пее убаво во живо, тоа се уверив во неколку наврати кога гледав нејзини настапи во живо.
За Ke$ha, Miley Cyrus и сл. не можам да коментирам бидејќи немам гледано нивни настапи во живо.

многу јак текст :pos2::pos2::pos2:

Arogantna kraljica
egoizam joj je dijagnoza
misli da je carica
voli muški svet da voza

Arogantna kraljica
sve za nju je samo poza
misli da je carica
a u stvari baš je koza

Многу се.. но деновие што се врти песната на Џенифер Лопез - on the floor со Питбул ако не беше не можам да ја поднесам катастрофа песна глупости само едно видео и ништо друго ... пфф

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom