Најлошата песна што сте ја чуле

• Креатор на темата Креатор на темата RocknRolaa
  • Време на започнување Време на започнување
Песнава не е нова, преработка е од стара песна на Bob Dylan

којзнае колку неспани ноќи поминал текстописецот
реф:
U smile, I smile
Whoa, Yeah, Hey
U smile, I smile

среќен сум што не ја иам сеуште "чуено".
ете една добра страна на спориот нет :) (пред спиење си отвораш клипче на utube а сабајле си го гледаш ).али со песнава дефинитивно нема да е тоа случај .

Се што е од Лејди Гага и Вајнхаус. Да можам кврц да им направам на двете само...

МИЛЕ КИТИЧ - КОЦКАР ----- КОСА МИ СЕ КРЕВА КОА КЕ ЈА СЛУШНАМ ТАА ПЕСНА АААААААААААА :nesvest::pov::pov::pov::pov::pov:

Песнава не е нова, преработка е од стара песна на Bob Dylan

Ова е заебанција на youtube демек е од него !!! Сите ставаат коментари во стилот демек песнава била од многу одамна , татко ми ја сака песнава итн итн ... јака заебанција е

Инаку и мене ми е најодвратна

МИЛЕ КИТИЧ - КОЦКАР ----- КОСА МИ СЕ КРЕВА КОА КЕ ЈА СЛУШНАМ ТАА ПЕСНА АААААААААААА :nesvest::pov::pov::pov::pov::pov:

Се од тој жанр мразам.Многу одбивна музика.Прост текст, смешен ритам, се газам од смеење кога ке слушнам некоја таква песна.Секоја чест на креативните умови кои ја творат оваа музика хахаха.Познавам луѓе што живеат за оваа музика, се диват на кршење чаши по кафани, пијанчење со евтина ракија (социјалка) и излишни се зборови да кажам едноставно простооооооо.Нема да оставам точно која е најлошата песна што сум ја слушнал зашто балканот изобилува со такви песни а несакам да пропуштам некоја во постов.Каде тоа јас живеам лелееееее

Ако почнеме да кажуваме лоши песни од Балканот треба да се сокапеме од пишување и пак сите да не ги кажеме .:tapp:

Типот треба да се истреби од лицето на земјата... и уште нешто.. колку што знам во црква е забрането сликање со телефон , или снимање со камера.... ама дечкото си снимил спот у црква :salut:

Зависи до жанрот. Како најголемо срање што сум слушнал веројатно е турбо-фолкот, сите пејачи од тој жанр заедно во едно пакување ги сместувам. Од странски автори би биле некои антиталенти кои што станале пејачи зашто имале пари и "желба". Пример Парис Хилтон. Морон од раѓање, непроценливо богата и со некои бош песни колку да ти го расипат денот. А од домашната сцена ако почнам да набројувам, е тогаш не знам ни кај ќе е крајот. Роџер Брадерс се право срање, копуци кои се музички ама ич ненадарени. А како шлаг на сето тоа би ги додал фолкерите од нашава сцена. Ако се уште мислите дека Ребека Блек има ужасен текст, не сте го слушнале Пане Панев :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom