Најголем фудбалски ГАД/ИДИОТ!

• Креатор на темата Креатор на темата The_Red1
  • Време на започнување Време на започнување
Италијанците водат: Гатузо(Милан), Матераци(Интер), Киелини(Јувентус).
Но тоа не значи дека во другите клубови нема. Ван Бомел, Де Јонг, Балак....
Во Ла Лига нема многу идиоти. Водат Атлетик Билбао, не ги знам по имиња кој е најгруб, ама кога играат против поголеми клубови(пред се Реал и Барселона) цела екипа игра страшно педерски, повеќе се гледа да се осакатат другите. Ибрахимовиќ често правел одвратни потези. Има уште многу.

А, оние кои гледаат женски фудбал, знаат дека на ЕЛИЗАБЕТ ЛАМБЕРТ и нема конкуренција ни кај мажите.:vozbud:

:tapp::tapp:

Ги заборави глумците од Барса Бускетс и Педро :tv:

:tapp::tapp:

Ги заборави глумците од Барса Бускетс и Педро :tv:

Можам да замислам како само ќе изреагираше ако го ставев Дрогба. Ако си заљубен толку во нив иди :pusk: им го по еднаш, ако не си го направил тоа по неколкупати. А за Тери да не зборуваме, сум го заборавил. Дефинитивно најголем идиот во ПЛ.
Иначе не знам кога Педро глумел, дај видео нешто, за Бускетс не ми треба.

idioton biskvitana od barselona glumec, prost, nepismen krrrvta ciganska
da mi e pred mene ima facata da mu ja smenam

Аууу гледам многу гласови за Ван Бомел има...
Како и да е,јас не можам да ги смислам Гатузо, Каморанези и Руни.Буквално гадови!Ептен неспортски потези прават кога губат.

Гледам никој не го спомнува животното Пепе. Да играш во клуб како Реал Мадрид и повеќе да гледаш да ставиш крај на нечија кариера е еднакво на некој со негативен IQ и е подоле од гомно.
Воедно, сакам да им се извинам на сите животни, што ги споредив со она суштество кое носи дрес со број 3 во РМ.

Гледам никој не го спомнува животното Пепе. Да играш во клуб како Реал Мадрид и повеќе да гледаш да ставиш крај на нечија кариера е еднакво на некој со негативен IQ и е подоле од гомно.
Воедно, сакам да им се извинам на сите животни, што ги споредив со она суштество кое носи дрес со број 3 во РМ.

ниту Пујол не е поарен, ако пепе е животно тогаш што е пујол??? монструм??? мутант???
:toe:

ниту Пујол не е поарен, ако пепе е животно тогаш што е пујол??? монструм??? мутант???
:toe:

Epic_Facepalm_by_RJTH.jpg

Оливер Кан
аууу какво говедо е тоа
добро што сега е во пензија :star:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom