Најголем фудбалски ГАД/ИДИОТ!

• Креатор на темата Креатор на темата The_Red1
  • Време на започнување Време на започнување
Би пишал Кристијано Роналдо и Вејн Руни, не дека прават гнасни стартови, ама овој првиот, кога е фаулиран плаче како девојче од второ одделение, а овој другиот пак, не признава дека е крив... ај овој вториот може да ми пројде кроз прсти... ама тоа педерчето Роналдо... ауууу таква флека никогаш не сум видел во фудбалот!!!

Најголем идиот е Франческо Тоти. ЗНам дека тој има најнизок коефициент на интелегенција, што воопшто не му смета(ше) на терен.
Најголем гад?

Давид Виља

најгруб играч?

Има една сурија играчи:
Дени Милс, Паоло Монтеро, Патрик Виера, Ерик Кантона, Марк ван Бомел, Роби Севиџ, Давид Албелда, Алдо Душер, Крег Белами, Алан Смит, ...

Aj be more idiot glem samo Mancheste United imate seto bile gadovi.. ami sho da rechime vo Chelzi? Za Terry, Drogba, Ballack? Sho da rechime za vo Inter , Materazi , Milan - Gatuzo ...

Најголем идиот е Франческо Тоти. ЗНам дека тој има најнизок коефициент на интелегенција, што воопшто не му смета(ше) на терен.
Најголем гад?

Давид Виља

најгруб играч?

Има една сурија играчи:
Дени Милс, Паоло Монтеро, Патрик Виера, Ерик Кантона, Марк ван Бомел, Роби Севиџ, Давид Албелда, Алдо Душер, Крег Белами, Алан Смит, ...

би додал џои бартон и рој парлур

Матераци, најдолното створење што некогаш фатило топка, прав баг на фудбалот, необјасниво е како може да е во основа толку неквалитетн и прљав, а како се изреализира професионално со се што можеше, како само мајсторски се исшлепа низ кариерата човеков.

Кога ќе се пензионора ќе остане запамтен само по нефудбалски потези-толку, нема ништо друго у него.

Ronaldinho,само заради ова....Сорин го напрај мајмун,овај со шамари:tv:

Би пишал Кристијано Роналдо и Вејн Руни, не дека прават гнасни стартови, ама овој првиот, кога е фаулиран плаче како девојче од второ одделение, а овој другиот пак, не признава дека е крив... ај овој вториот може да ми пројде кроз прсти... ама тоа педерчето Роналдо... ауууу таква флека никогаш не сум видел во фудбалот!!!
многу си полн со омраза смири се малку земи бедоксин или :drk:

Најголем гад?

Давид Виља

најгруб играч?

Има една сурија играчи:

:toe::toe:
Нешто видео има??

eden i edinstven
cristina ronaldo :)

ne veruvam deka ke se rodi po omrazen fudbaler od ronaldo

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom