Најголем фудбалски ГАД/ИДИОТ!

• Креатор на темата Креатор на темата The_Red1
  • Време на започнување Време на започнување
Најголем идиот е Франческо Тоти. ЗНам дека тој има најнизок коефициент на интелегенција, што воопшто не му смета(ше) на терен.
Најголем гад?

Давид Виља

најгруб играч?

Има една сурија играчи:
Дени Милс, Паоло Монтеро, Патрик Виера, Ерик Кантона, Марк ван Бомел, Роби Севиџ, Давид Албелда, Алдо Душер, Крег Белами, Алан Смит, ...

Тоти имал најмал коефициент на интелегенција....ххх како мислиш најмал, во светот?? од играчите??? во Италија??? во Рим?? срамота е вакви работи да пишуваш бе... можеби за тебе е идиот, ама причината која ја наведуваш е ептен првооделенска!!! да си напишал: "му удри колца на Балотели" океј е тоа.... ама изгледа читаш многу трачарски новини изгледа, па можеби и не ги дочитуваш убаво

Јас незнам како можете да мразите играчи како Кин Матераци Гатузо :)

Би пишал Кристијано Роналдо и Вејн Руни, не дека прават гнасни стартови, ама овој првиот, кога е фаулиран плаче како девојче од второ одделение, а овој другиот пак, не признава дека е крив... ај овој вториот може да ми пројде кроз прсти... ама тоа педерчето Роналдо... ауууу таква флека никогаш не сум видел во фудбалот!!!

А очекуваш да се смее ?:tapp: Разбирам,се е фрустрација.

--- надополнето ---

eden i edinstven
cristina ronaldo :)

ne veruvam deka ke se rodi po omrazen fudbaler od ronaldo

Постои,не се грижи ти.

Ronney, премногу груб во игра,а кога ќе му направат фаул одма се затепува или се к*рчи,и Ibrahimovic ист е..

Дрогба????
Ти викаш дека Дрогба е најголем фудбалски гад?
Затоа што кога играа Челзи против Барсеона имаше најмалку 2 пенала за Челзи и дека судијата (Том Хенк Овребо) беше платен од Уефа за да не бидат во финале Челзи и Манчестер Јунајтер 2 години по ред.Затоа Дрогба протестираше а дека е најголем фудбалски гад НЕМА ВРСК

Темата била со добра замисла, ама дебатата е како политички тв-дуел 5 дена пред избори:tv:.
Секој си ги брани своите играчи, а најголеми гадови најчесто(скоро секогаш) се од најголемиот ривал на омилениот клуб.
Објективноста е на ниво НУЛА. Дајте малку пореално, ако знаете дека неможете да кажете реално, подобро не пишувајте. Ако има видео, подобро да објавите, не само на суво да пишете.

>>ManNi[A]cC<<;3729650 напиша:
Дрогба????
Ти викаш дека Дрогба е најголем фудбалски гад?
Затоа што кога играа Челзи против Барсеона имаше најмалку 2 пенала за Челзи и дека судијата (Том Хенк Овребо) беше платен од Уефа за да не бидат во финале Челзи и Манчестер Јунајтер 2 години по ред.Затоа Дрогба протестираше а дека е најголем фудбалски гад НЕМА ВРСК

Не, туку затоа што неможам да го препознаам во група горили :pos2:, толку е одвратен што кога мајкаму го родила веднаш се самоубила:je:

Тоти имал најмал коефициент на интелегенција....ххх како мислиш најмал, во светот?? од играчите??? во Италија??? во Рим?? срамота е вакви работи да пишуваш бе... можеби за тебе е идиот, ама причината која ја наведуваш е ептен првооделенска!!! да си напишал: "му удри колца на Балотели" океј е тоа.... ама изгледа читаш многу трачарски новини изгледа, па можеби и не ги дочитуваш убаво

Хаха! Ти се срони бисерот? Брат да не ти е Франческо?
Тоти е со најмал коефициент на интелегенција од сите фудбалери кои си го провериле тоа. Заради тоа, многу вицеви беа измислени на сметка на Тоти. Тој, воопшто не направи замерка на тоа, напротив, направи големо нешто. Ги собра сите тие вицеви во збирка. Збирката се продавала, а парите од продажбата заминале за хуманитарни цели. Тоти е голем човек, иако не е баш Имануел Кант. Нека не ти смета тоа, додека онанираш на негов постер.

Моментално ван Бомел, а порано #1 Џенаро Гатузо. А некаде се спречкаат он беше у прв ред таму. Плус кај него топка мине, човек не мине. Кристиано најубаво си знае за тоа кога играа Милан - Манчестер:):):)

Хаха! Ти се срони бисерот? Брат да не ти е Франческо?
Тоти е со најмал коефициент на интелегенција од сите фудбалери кои си го провериле тоа. Заради тоа, многу вицеви беа измислени на сметка на Тоти. Тој, воопшто не направи замерка на тоа, напротив, направи големо нешто. Ги собра сите тие вицеви во збирка. Збирката се продавала, а парите од продажбата заминале за хуманитарни цели. Тоти е голем човек, иако не е баш Имануел Кант. Нека не ти смета тоа, додека онанираш на негов постер.

ако ова ми го потврдиш со линк, јас ќе ти се извинам, бидејќи јас знам дека тоа се трачеви... и јас не ти бранам да го сметаш Тоти за гад или идиот, твое право е тоа... да кажеше дека го удрил Балотели и го сметаш за гад тоа е во ред, но она со коефициент на интелегнција, нема никаква врска!! мислам дека сум јасен

за мене фудбалски гадови или идиоти се: Ван Бомел и Џон Тери на други не ми текнува во моментот

Гравесен беше шеф во Реал,ваков играч и играчи како Виера,Рој Кин,Балак незнам како може да мразите :tapp:

И јас незнам па вие како можете да го мразите Гатузо-тој е повеке од шеф во Милан!:smir:

Абе деца дај прашајте ги родителите за совет околу темава па после коментирајте :kesa: јас ќе наведам само 1 и толку.... пошто него му нема рамен а овие што сте ги навеле мизерија се за него :pos2: алоо... Пол Гаскоњ :nesvest:

Италијанците водат: Гатузо(Милан), Матераци(Интер), Киелини(Јувентус).
Но тоа не значи дека во другите клубови нема. Ван Бомел, Де Јонг, Балак....
Во Ла Лига нема многу идиоти. Водат Атлетик Билбао, не ги знам по имиња кој е најгруб, ама кога играат против поголеми клубови(пред се Реал и Барселона) цела екипа игра страшно педерски, повеќе се гледа да се осакатат другите. Ибрахимовиќ често правел одвратни потези. Има уште многу.

А, оние кои гледаат женски фудбал, знаат дека на ЕЛИЗАБЕТ ЛАМБЕРТ и нема конкуренција ни кај мажите.:vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom